ŠMEKERSKI: Piksi ODGOVORIO kapitenu Brazila!

Tanjug/AP

Selektor Srbije Dragan Stojković odgovorio je kapitenu Brazila, Tijagu Silvi, koji smatra da Piksi nije dobro skautirao „karioke“.

Podsetimo, Piksi se uoči duela, koji je naša selekcija izgubila (2:0), našalio sa preofanzivnom postavkom Brazila, pitajući se usput „Hoće li neko igrati u odbrani?“.

„Njihov trener je rekao da igramo s četvoricom napadača i pitao ima li Brazil ikoga da čuva gol. To nije bilo lepo, to je nedostatak poštovanja. Mi brazilski štoperi imamo veliku istoriju. Imam je ja, Markinjos, Danilo, Aleks Sandro… Ima je i golman Alison. Mislim da je taj trener trebalo da prikupiti više informacija o protivnicima“, rekao je Tijago Silva.

 


Srpski novinari su Piksiju preneli reči Tijaga Silve.

„Imaju dobru odbranu, nisam čitao medije i ne znam šta je rekao Tijago Silva. Mislim da je to najbolje, može to da vas poremeti eventualno i nema potrebe za time. Uvek neko može da kaže neku glupost koja može da utiče na tim. Njemu je lako da igra, kad igra sa rekovalescentom. To je bio Mitrović. Da je bio Mitrović sto odsto spreman, ne verujem da bi tako pričao Tijago Silva… Ako je zaista to rekao da smo mogli bolje da ih analiziramo, mislim da smo pogodili tim Brazila i mogu da vam pokažem taj papir 15. novembra. Nisu mogli da nas iznenade, jedino mi je žao što igrači nisu bili na sto odsto jer bi to totalna drugačija priča bila“, rekao je Stojković.

Podsetimo, Srbija svoj naredni meč na Mundijalu igra 28. novembra od 11 časova protiv reprezentacije Kameruna, dok će se istog dana od 20 sati sastati Švajcarska i Brazil.

 


Be the first to comment on "ŠMEKERSKI: Piksi ODGOVORIO kapitenu Brazila!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*