POSLEDNJE UPOZORENJE? Delije imaju poruku za Bahara i pojedine fudbalere Zvezde!

Delije Zvezda Marakana
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 17. kola Superlige Srbije gostuju Napretku u Kruševcu.

Pred duel sa Kruševljanima, saopštenjem su se oglasile Delije.

 


Oni su se, pored duela sa Napretkom osvrnule i na nedavnu eliminaciju iz Evrope posla poraza od Jang Bojsa u Bernu rezultatom 2:0.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena:

U nedelju od 15 časova igramo prvenstvenu utakmicu u Kruševcu. Sezona je, malo je reći turbolentna i nismo očekivali ovakav rasplet do sad. Ni na Evropskom planu, ni u domaćem prvenstvu. U Evropi nije urađeno ono što smo svi očekivali, i naravno da niko nije srećan zbog toga, na kraju krajeva baš ta sreća nam je i falila ovog puta pored brojnih nedostataka iako smo igrali možda i sa klubom koji je u ovom trenutku slabiji od nas, mi to nismo znali da iskoristimo i tu smo gde smo.
Ipak, zalaganje igrača u prvenstvu, posebno trenera, moraće i te kako da se promeni i da prepoznamo makar i sada tu ekipu sa priprema i početka sezone, kojoj se predviđala velika budućnost i uspesi.

Sada su svi na ispitu, koji neće biti smislen, u koliko ih bodri ali istovremeno i ne pritiska ogrmna Zvezdaška masa, na kojem god stadionu igrali. Navijači Zvezde hoće da vide tim koji se za početak bori, koji ne propušta šanse koje se ne propuštaju ni na malom fudbalu, hoćemo konačno da vidimo šta ovaj tim zna jer i pored Evrope iz koje smo ispali, nama je titula sve! I nikao nećemo dozvoliti da drugi klubovi budu ispred našeg a nastavi se ovakav odnos prema grbu koji nose, prema klubu za koji igraju. Nastavljamo dalje, još jače, pa ako dođe do toga svi ćemo uživati, a možda i kritikovati, tražiti promene…ali sve će to imati smisla samo ako svaki stadion gde Zvezda gostuje bude pun našim navijačima, počevši od Kruševca, a Marakana bude što punija.

Na ovakvu stvar potrebno je odgovoriti reakcijom a jedina ispravna u ovom trenutku je da se dođe masovno na svaku utakmicu i da ih, ako već ne znaju gde su došli, naučimo šta je Zvezda! Sa 7000-8000 na stadionu koji prima 50000, sigurno da neće moći da shvate zašto je bitno da se sada uzme titula, niti ako u subotu ne bude prepun stadion u Kruševcu. Neka nam vide oči, one će im sve reći. Samo da ih bude u hiljadama, da mogu da vide jednu ogromnu celinu za koju će znati šta misli kada pogledaju već sa 50 metara izlazeći iz svlačionica! Prošlu Ligu Šampiona smo isto ispali nesrećno u borbi za treće mesto. Prečka nas je delila od proleća u Pireju.

Zato da nastavimo u tom duhu do kraja sezone kao što smo nakon ispadanja od Olimpijakosa dobro popunili tribinu prvu sledeću utakmicu, pa ćemo videti da li se nešto promenilo ili treba nešto da se menja.

 


Karte za utakmicu u Kruševcu mogu da se kupe u petak i subotu na blagajni našeg stadiona od 11 do 17 časova. Cena je 400 dinara.

Svi u Kruševac, svi na stadion – stoji u saopštenju Delija.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "POSLEDNJE UPOZORENJE? Delije imaju poruku za Bahara i pojedine fudbalere Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*