LEGENDA ZVEZDE HVALI BAHARA: Raduje me što je to uradio!

FOTO: FK Crvena zvezda

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Boško Đurovski govorio je o rezultatima crveno-belih ove sezone.

On je gostovao u emisiji „Jutro“ na TV Prva, a tom prilikom dotakao se i trenera Baraka Bahara i njegove budućnosti na klupi srpskog šampiona.

 


– Ako pričamo o Zvezdi u noći kada smo izgubili, treba biti realan. Ja ne bih to nazvao razočarenjem, ali da nismo ispunili očekivanja, to jeste. Ali treba da budemo zadovoljni jer smo naišli na ekipu gde smo bili egal, a ja mislim da smo stvorili šansi više nego kao celu utakmicu u našem prvenstvu. Ako analiziramo, stvarno smo propustili velike šanse. Ono što me raduje, to što je trener Bahar promenio sistem, da je shvatio da treba da promeni, igrali smo pozadi sa četiri igrača, nadam se da ćemo ovako da nastavimo – rekao je Đurovski i dodao:

– Kao što sam rekao, Zvezdaši nisu zadovoljni, u prvenstvu smo gubili neke bodove gde nismo očekivali. Opet kažem treba da budemo strpljivi, Rodić, Bukari, Ivanić su igrači koji su igrali Ligu šampiona, došao je novi trener, treba da budemo strpljivi, tu je mladi MIjatović od koga se mnogo očekuje.

Razočaran je partijama skupo plaćenog Šerifa Endijaea.

– Od pojačanja smo se razočarali. Šerif Endijae se ispromašivao, a dosta je plaćen, svaka promena sredine dovodi novi početak, neko se adaptirao, neko i ne. Mi sa njim imamo taj problem, ne verujem da će mu trener davati više šansi. Na Bukarija nismo ljuti, njegova vrednost raste. Ali to je fudbal, mnogo faktora utiče na igrača.

Nije zadovoljan ni rezultatima u Superligi Srbije.

– Tu je veće razočarenje, s obzirom na pojačanja, nismo zadovoljni. Ako slušamo navijače, ta psihologija se odnosi na tim, očekujemo da igraju srcem, oni još ne osećaju Zvezdin grb. Partizan nije puno pobegao i posle utakmice protiv Partizana ćemo napraviti presek. Ta utakmica će biti ključna za naš tim i za Bahara koji je na udaru navijačke javnosti. Zvzda je veliki klub koji ne treba da pravi ishitrene promene. Ako mene pitate, promena je trebala da bude posle Vojvodine – rekao je on, a potom i zaključio:

 


– Ako ne bude ispalo kako treba, mislim da se mnogi igrači nisu adaptirali i sigurno će se vršiti promene. Ne bih sada pričao unapred, sada sam govorio o Endijaeu, nije ni Olajinka imao sreće. Bahar kada je došao ovde, igrače je spremao kroz pripremne utakmice, jurimo turnire preko novca, pripreme su nam dale lažnu sliku. Zvezda je bila dobra na početku, svi se sada spremaju kroz pripremne utakmice. Ne treba biti negativan, nismo zadovoljni, ima krivice među nama. Imamo malog Mijatovića, mislim da će on sada biti standardan.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "LEGENDA ZVEZDE HVALI BAHARA: Raduje me što je to uradio!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*