DA LI SE ISPLATI? Makabi traži OGROMNE pare od Zvezde za Bahara!

EPA/ANTONIO COTRIM

Crvena zvezda i Barak Bahar, glavna tema u izraelskim medijima već nekoliko sedmica.

Nema dana da mediji iz Haife, Jerusalima i Tel Aviva ne objave po nekoliko informacija vezanih za Baraka Bahara i Crvenu zvezdu. Nakon što je portal „One“ objavio da su u Haifu došli Marko Marin i Marko Petrović sa dvogodišnjim ugovorom, isti medij donosi novu infromaciju.

 


Rukovodstvo Makabija na čelu sa predsednikom kluba Jakovom Šaharom traži okruglo 1.000.000 evra za obeštećenje. Jedino tako spremni su da puste trenera, iako je Barak Bahar još pre nekoliko dana jasno prvom čoveku kluba rekao da želi u Beograd i Crvenu zvezdu.

Čelnici crveno-belih bili su spremni da iskeširaju 500.000 evra za obeštećenje, čak i da idu do sume od 600.000 evra, međutim brojka od 1.000.000 evropskih novčanica mogla bi da bude prepreka. Ovakav stav Makabija iznenadio je Srbe i oni su zatražili klasičan tajm-aut.

Narednih dana Crvena zvezda i Makabi obaviće telefonske razgovore kako bi rešile problem. Izraelski mediji tvrde da Zvezda nije odustala od Baraka Bahara, čak je obavila još jedan razgovor sa njim. Izraelac je potvrdio da će doći u Beograd, bez porodice, ali sa svojim saradnicima.

Za kraj portal „One“ navodi staru izraelsku izreku:

„Ovo nisu mali ljudi i male kompanije. Na čelu sedi lav, a lavovi sklapaju poslove.“

Hoće li Crvena zvezda završiti posao oko Baraka Bahara, ili će se okrenuti nekim drugim rešenjima kada je u pitanju trener, pokazaće naredni dani.

 


Navodno, Makabi iz Haife je već naciljao naslednika Baraku Baharu. To je trener Ran Ben Šimon, strateg Ašdoda, petoplasiranog tima u prvenstvu Izraela. Naravno, Makabi iz Haife za njega će morati da plati obeštećenje.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "DA LI SE ISPLATI? Makabi traži OGROMNE pare od Zvezde za Bahara!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*