DELIJE „IZNENADILE“ SVOJE FUDBALERE: Evo šta je igrače Zvezde dočekalo u svlačionici!

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.00 dočekuju Radnik iz Surdulice, u okviru 14. kola Superlige Srbije.

Ovaj meč je izuzetno važan za crveno-bele, s obzirom na to da aktuelni šampion Srbije ne beleži baš sjajne partije u poslednje vreme. Upravo zbog toga, nakon remija sa TSC-om, čitav stadion je zviždao izabranicima Baraka Bahara, dok je i sam izraelski stručnjak „dobio žuti karton“ od navijača.

 


Nakon meča je održan i sastanak sa navijačima, koji su istakli šta žele od svojih ljubimaca.

Tim povodom, pred meč sa Radnikom, Zvezdine igrače u svlačionici je dočekalo „iznenađenje“.

Naime, navijači su svakom fudbaleru ponaosob na mestu u svlačionici ostavili poruku, ispisanu na više jezika, kako bi svi fudbaleri razumeli ono što piše na njoj.

– Pišemo ovo da biste svi vi koji ne znate gde ste došli i šta je za nas Crvena zvezda shvatili. Zbog grba koji danas nosite na dresu ljudi su gubili živote, ostavili svoju mladost na tribinama, kako na našem tako i na raznim drugim stadionima. Takođe, vi koji ste tu godinama morali bi da se setite svega iz prošlosti. Zbog ovih gore navedenih razloga, krajnje je vreme da shvatite koju težinu ima dres koji nosite, i da nije dovoljno da samo kažete da ste se trudili. Klub za koji igrate ima dušu.

 


– Nije to neki lažni Mančester siti, koji misli da parama može sve da se kupi ili tamo neki veštački Lajpcig. Ovo je Zvezda! Zvezda je život! Zato danas pokušajte od početka, shvatite da ste deo velike priče, tradicije, da želimo da vas za 10 godina pamtimo kao majstore fudbala koji su podigli naš klub na još veći nivo! Izađite danas na teren i budite deo nas, verujte nam, svideće vam se! Kad svi sumnjaju u tebe, ti izađi i pokaži im da greše! Delije Sever – stoji u poruci najvatrenijih pristalica crveno-belih.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*