IMATE LI SRAMA? Đoković doživeo NEZAPAMĆENU torturu u Malagi!

FOTO: ATP

Neprijatna situacija dogodila se neposredno pred početak meča između Novaka Đokovića i Kamerona Norija.

Na sat i po vremena do starta drugog duela između Srbije i Velike Britanije na Dejvis kupu, Novak je izabran da bude podvrgnut doping kontroli.

 


O neshvatljivoj organziaciji je pričao i Đoković posle meča.

– Ja još nisam uradio kompletnu doping kontrolu, sledi mi krv. Čovek u ćošku sedi, satima me prati. Imao sam raspravu, jer evo za 20 godina i kusur karijere nije mi se desilo da mene doping kontrola, i ne samo mene, izabere. Dobio sam notifikaciju sat i po vremena pre meča. Ja imam svoju rutinu i ne treba mi distrakcija. Da mi uzima krv, da razmišljam da li ću moći da dam urin. Potpuno nelogična odluka. Kada sam pričao sa predstavnikom doping agnecije, rekli su mi da je razlog bio da će biti jako kasno i da se pruži drugoj reprezentaciji vremena da se više odmori, ali sam im onda rekao da pobednik večerašnjeg duela ne igra sutra – rekao je Đoković i dodao:

Uvek sam podržavao da se testiram ja ili bilo ko, ali ne pred meč. Šta će to promeniti? Biću tu, kad se završi meč testirajte me. Meni predstoji vađenje krvi. Nadam se da će promeniti odluku.

Ovakvu odluku je okarakterisao kao „sramnu“.

– Interesantno je da je ta doping agencija privatna kompanija. Trebalo bi da se povede diskusija da mi kao svetska organizacija u okviru našeg, da tako kažem, ekosistema imamo svoju agenciju. Ne znam šta bih dodao, verovatno će se tri puta tumačiti sve što kažem. Ovo je nečuveno. Ništa se ne krije, ali isto tako postoje neke granice. Oni ne razumeju šta se ovde dešava. Ne razumeju sport, ne razumeju gde se nalaze – ističe Đoković.

Da stvar bude gora, nesvesni svoje greške hteli su da testiraju i selektora Viktora Troickog.

 


– Čak su i mene startovali, ali su me pomešali sa Kecmanovićem. Rade svoj posao, šef im je rekao. Nema zezanja – okrenuo je na šalu Troicki.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "IMATE LI SRAMA? Đoković doživeo NEZAPAMĆENU torturu u Malagi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*