LAZETIĆ: U ovom prvenstvu najveći izazov je pobediti Partizan!

FOTO: FK TSC

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred derbi sa Partizanom u 15. kolu Superlige Srbije da njegov tim očekuje najveći mogući izazov u ovom trenutku.

Partizan je lider na tabeli, šest bodova beži Zvezdi, 14 TSC-u, a jedini meč u kojem crno-beli nisu slavili je onaj iz prve runde – upravo protiv tima iz Bačke Topole.

 


Mnogi se sećaju uzbudljivih 3:3 u Topoli kojim su oba tima otvorila sezonu.

U međuvremenu Partizan je ostao bez Evrope i sve resurse usmerio ka Superligi, TSC se, sa druge strane, opteretio učešćem u Ligi Evrope, a rezultat je takav da su takve okolnosti daleko više „legle“ Duljajevom timu.

Crno-beli – mimo očekivanja mnogih – suvereno vode na tabeli Superlige.

– Šta reći za ekipu koja veže 13 utakmica i 13 pobeda, to može samo ekipa koja je veoma, veoma dobra. I to apsolutno dovoljno govori o Partizanu. U ovom trenutku najveći izazov u našem prvenstvu koji možete da imate je da pobedite Partizan, očigledno bilo gde, jer su i kući i na strani uspevali da pobede, i posle preokreta i u poslednjim minutima, što govori negde i o karakteru ekipe i motivaciji. Sigurno im pomaže i to što nemaju Evropu i apsolutno su fokusirani na prvenstvo. Tako da i u toj nekoj lošoj strani za njih izvlače maksimum za sada i na tome im treba čestitati – rekao je Lazetić na konferenciji za medije, dan pred meč u Humskoj.

Trener TSC-a očekuje da će se prelomna borba voditi na sredini terena.

Ta se bitka, smatra Lazetić, ne sme izgubiti.

 


– Mislim da će biti veoma važni dueli na sredini terena, važno je kako ćemo se tu snaći.Oni su opasni posle promene poseda lopte, izuzetno su tačni u tim pasovima prema napred, kreiraju puno šansi, sa dosta igrača u završnici. Kažem, biće za nas ovo najveći mogući izazov ali nadam se da ćemo se pokazati u najboljem svetlu, da ćemo biti konkurentni i da ćemo uspeti da pariramo.

Partizan dočekuje TSC u subotu od 18:30 časova.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "LAZETIĆ: U ovom prvenstvu najveći izazov je pobediti Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*