MILENKOVIĆ BIRANIM REČIMA: Evo šta kaže o Duljajevom Partizanu!

Nekadašnji fudbaler Partizana, Nikola Milenković, otkrio je da se svađao sa bivšim igračima Crvene zvezde Lukom Jovićem i Aleksom Terzićem zbog ljubavi prema crno-belima, a nije krio da je očekivao mnogo više od večitog rivala u ovoj sezoni.

Otkrio je defanzivac Fiorentine Nikola Milenković kako mu je bilo u svlačionici prošle sezone sa Lukom Jovićem i Aleksom Terzićem.

 


Vatreno! Na vrhuncu, do te tačke da se posvađamo. Oni su baš, baš zvezdaši, ja sam baš baš partizanovac. I onda kad se nađemo, to nema praštanja.. Imali su većinu, ali… Okej“ – rekao je Nikola Milenković u intervjuu za Mozzart sport.

Prati reprezentativac Srbije Partizan i veruje da je ovo sezona koju navijači čekaju.

Nadam se da jeste. Posle evropskog neuspeha u kvalifikacijama mi je bilo jako teško. Ali moram stvarno da pohvalim Igora Duljaja, koji je napravio sjajan posao. Dići ekipu i održati taj timski duh je za svaku pohvalu. Vidi se da imaju veliko zajedništvo u ekipi. I vidi se da imaju organizaciju igre. Svaka čast ekipi što igra na takav način posle evropskog neuspeha kada je bio strašan pritisak na njih. Čestitke Igoru i ekipi Partizana na onome što pruža. Ali opet, sezona je duga. Želim im da nastave ovako da igraju kao što su igrali dosad. Utakmicu po utakmicu. I da ne gledaju mnogo unapred. Da igraju svaku kao da je finale“.

Igrao je Milenković prijateljsku utakmicu na „Marakani“ kada mu je Zvezda izgledala sjajno nakon što je deklasirala Fiorentinu (5:0)

Iskreno, bilo je teško očekivati ovaj rasplet. Zvezda mi je izgledala veoma, veoma jako i superiorno. Igrala je taj evropski fudbal sa visokim presingom. Očekivao sam stvarno da naprave bum kad uđu u sezonu i da budu baš jaki. Sa druge strane, bilo mi je žao kada je Partizan eliminisan iz Evrope. Navijao sam i bilo mi je teško u stomaku da prihvatim poraz. Kako su izašli iz te situacije, svaka im čast! Znam koliki je pritisak igrati u Partizanu, jer svaka utakmica mora da se pobedi. Svaki poraz je ogroman pritisak. Što od navijača, što od medija. Tako da, teško je bilo očekivati ovo sada… Odrađen je sjajan deo posla do sad ali ih očekuje još mnogo, mnogo utakmica i želim im samo da nastave ovako“.

 


Dobio je italijanski klub šamar na vreme.

„Da, Zvezda je bila u završnoj fazi priprema, u odličnoj formi, došli su navijači… Mi nismo izašli sa pravom glavom. Pravili smo greške koje nisu bile uobičajene za nas. Bio je to šamar posle kojeg smo se podigli. Ali opet, nije bilo prijatno u 25 minutu gubiti sa 0:5. Nama je taj poraz pomogao, a za Zvezdu ne znam. Stvorila se prevelika euforija posle te pobede, ne znam šta da kažem“.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*