NATHO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo šta kaže o minutaži u derbiju i ostanku u Partizanu!

FOTO; FK Partizan

Polako ističe i treća godina ugovora koji iskusni izraelski vezista Bibars Natho ima sa Partizanom. On je u leto 2019. godine stigao u klub iz Humske, imao je veliku želju da osvoji titulu sa crno-belima, ta želja ga i dalje ne napušta, ali je i sam svestan da su posle remija u 167. večitom derbiju šanse za to ovog proleća umanjene.

“Rano je da svodimo račune, jer sezona nije još gotova. Imamo još mečeva, iako šanse nisu na našoj strani. Znamo kakav je srpski fudbal i kako funkcioniše, ali moramo da gledamo samo u svoje dvorište, da damo maksimum i dobijemo sve utakmice do kraja. Ispustili smo pet bodova prednosti, ali mislim da smo imali sjajnu sezonu i osvojili veliki procenat bodova“, izjavio je Natho u intervjuu za portal “Nova.rs“.

Ono što je mnogima bilo upadljivo u nedavnom derbiju koji je završen bez golova, jeste Nathova minimalna minutaža, ušao je na teren tek pet minuta pre kraja. Bilo je dosta polemika oko toga, trener Aleksandar Stanojević je u razgovoru sa novinarima objasnio svoju odluku, a šta Natho misli o svemu tome?


“Naravno da nisam zadovoljan zbog minutaže u derbiju. Međutim, u fudbalu imate trenera, on je glavni i on odlučuje ko će da igra i koliko, i moj posao je da mu pokažem da treba da igram mnogo više. Na kraju, svi imamo isti cilj, da budemo bolji, a trener je taj koji odlučuje“, rekao je Natho.

Ranije je govorio i da bi voleo da završi karijeru u Partizanu, a da bi se to dogodilo, morao bi da potpiše novi ugovor sa crno-belima. Razgovori na tu temu su već počeli, ali Natho otkriva i da je došlo do zastoja, iako se njegova želja nije promenila kada je ostanak u Partizanu u pitanju.

„Moj plan je da ostanem u Partizanu. Počeli smo pregovore, ali su oni u međuvremenu malo zastali. Klub zna šta ja želim i mislim da je u ovom trenutku to pitanje za upravu, a ne za mene. Više puta sam rekao da se ovde dobro osećam i da uživam. Bio bih srećan da ostanem, a ukoliko se to ne desi, gledaću da donesem najbolju odluku za mene i moju porodicu“, zaključio je Natho.


Be the first to comment on "NATHO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo šta kaže o minutaži u derbiju i ostanku u Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*