JOKIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO SVOJU VELIČINU: Javno pohvalio svoju tursku „kopiju“

Nikola Jokić je u Hjustonu imao priliku da se susretne sa mladom zvezdom Rokitsa, Alperenom Šengunom.

Mladi košarkaš, koji je često izjavljivao kako mu je Jokić idol, prikazao je zapaženu partiju u pobedi Rokitsa od 107:104.

 


Fred Vanvlit je postigao 26, a Alperen Šengun 23 poena u petoj uzastopnoj pobedi franšize iz Teksasa, najdužoj još od januara 2021. godine.

Po završetku meča Jokić je bio pun komplimenata na račun Šenguna.

 


„Mislim da je dobra stvar to što igraju više preko njega. To će dati mnogo toga dobrog celoj organizaciji igre. On je nesebičan momak, želi da igra za tim, da doda, i ceo tim je u stanju da se dobro kreće kada je lopta u njegovim rukama. Zaista dobro je odigrao ovog puta“, rekao je Jokić.

Trener Denvera Majkl Meloun, s druge strane, gleda kako da svoje „mlečne zvezde“ što pre uklopi u šampionski tim Denvera.

„Najveći izazov sa kojim se suočavamo je to što pokušavamo da se takmičimo za prsten, ali i da razvijemo mlade igrače koji ulaze sa klupe. To je nezamislivo teško jer će mladi igrači imati veče poput ovoga, a moraćete da nastavite da ih podržavate i pomažete im kako god možete. I to ćemo i da uradimo. Znamo da su ovi momci sposobni za mnogo toga“, poručio je Meloun.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*