SADA JE SVE JASNO: Matijas Lesor OBJASNIO svoju izjavu posle meča sa Zvezdom!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaš Panatinaikosa i bivši centar Partizana, Matijas Lesor, objasnio je za medije šta znači njegova izjava koju je dao nakon meča sa Crvenom zvezdom.

 Da, danas je Arena bila kao džungla. Sa nekim zebrama, majmunima, delfinima i ponijima. Ovo je velika pobeda za nas, veliki rezultat za nas – rekao je Lesor posle meča sa Zvezdom.

 


Sada je objasnio da je to interna šala njega sa saigračima iz Panate i da su to nadimci njegovih trenutnih saigrača.

– Bila je to interna šala, znate… Svoje saigrače nazivam imenima raznih životinja, Kendrik je zebra, Slukas je delfin, ja sam majmun, a poni je Džerijan. To je naša interna šala. Drugi govore da znači nešto drugo, ali ja ne pričam srpski tako dobro da bih razumeo Partizanove pesme. Razumem neke jednostavnije, ali ne i ovu komplikovanu da bih razumeo šta te reči znače – objasnio je Lesor uz osmeh na licu.

Podsetimo, Panatinaikos je rutinski savladao Crvenu zvezdu u okviru 30. kola Evrolige rezultatom 89:76, a Lesor je bio MVP tog meča.

 


Bivši košarkaš Partizana utakmicu je završio sa 19 poena, šest skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti 30.

Be the first to comment on "SADA JE SVE JASNO: Matijas Lesor OBJASNIO svoju izjavu posle meča sa Zvezdom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*