CRNO-BELI ZGROMILI RUMUNE: Partizan gazi u Ligi šampiona!

FOTO: FK Partizan

Kakav dan za Partizan!

Najpre je tokom popodneva Partizanov prvi tim ubedljivo trijumfovao u Kragujevcu nad domaćim Radničkim sa 4:0, a večeras su i omladinci crno-belih istim rezultatom slavili na svom terenu u Humskoj protiv rumunske Univerzitatee.

 


Bio je to revanš meč prvog kola nokaut faze omladinske Lige šampiona, a s obzirom da je Partizan dobio i prvi meč u Krajovi sa 1:0, prošao je ukupnim rezultatom 5:0 u drugo kolo, gde ga očekuje dvomeč sa moldavskim Šerifom.

Crno-beli su večeras poveli već u osmom minutu meča golom Bogdana Mirčetića, a kada je u 52. minutu Ugrešić duplirao prednost, bilo je jasno da Partizan ide dalje.

Do kraja, još dva gola za crno-bele postigli su Petar Petrović u 62. minutu, na centaršut Jevremovića i Dimitrije Janković posle solo-prodora u 76. minutu meča.

 


Partizan je nastupio u sastavu: Radulaški – Roganović, P. Petrović (Popović od 79.), Simić (Ćuk od 70.), Čelić (Filipović od 79.) – Janković, Dragojević – Jevremović, Alilović, Mirčetić (M. Petrović od 66.) – Ugrešić (Doslov od 70.).

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*