BOMBA U HUMSKOJ: Partizan dovodi još jedno VELIKO NBA pojačanje?

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Džeremi Lemb otišao je u Stokton Kingse, a u Partizan su već ove sezone iz NBA lige došli Pi-Džej Dozijer i Frenk Kaminski.

Osim njih crno-bele su pojačali i Mateuš Ponitka i povratnik Ognjen Jaramaz, ali peti potpis mogla bi da bude stara želja i nova NBA bomba.

 


Kako nezvanično saznaje Nova.rs, iskusni Terens Ros (32) blizu je dolaska u „parni valjak“, a viđen je u Beogradu gde pregovara oko potpisivanja ugovora.

Bek-šuter ostavio je veliki trag „preko bare“, a Toronto Reptorsi izabrali su ga 2012. godine kao osmog pika prve runde na draftu.

U Kanadi je poveo pet godina, a potom je šest godina bio u Orlando Medžiku, a poslednji angažman imao je kratko u Finiks Sansima.

Zanimljivo, u pitanju je srpski zet, a pobedio je u zakucavanjima u NBA 2013. godine i pokriva pozicije beka i krila.

Terens nije krio da je dobio ponudu iz Partizana i to je rekao još 20. avgusta, a jasno je da je čekao ponudu iz NBA lige.

Ipak, pošto se bliži početak sezone u Americi izgleda da je rešio da zaigra u Evroligi kao Kemba Voker (Monako) i Džabari Parker (Barselona).

 


Podsećanja radi, oglasio se i 14. septembra kada je jednom navijaču napisao „Možda sledeće godine“, ali očigledno da je došlo do preokreta.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*