RADONJIĆ OTKRIO: Zvezda dovodi još jedno pojačanje!

FOTO: KK Igokea

Košarkaši Crvene zvezde obavili su neophodne medicinske testove u ponedeljak i utorak i do subote bi trebalo isključivo da rade na sticanju kondicije sa profesorom Sašom Lukmanom, kondicionim trenerom.
Nedavnim dolaskom Ostina Holinsa, crveno-belima je preostalo da angažuju startnog centra i tako kompletiraju tim za narednu sezonu.

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, istakao je da su pojedinci dobili par dana duži odmor, u skladu sa prethodno napravljenim dogovorom, kao i da će dolaskom centra ekipa biti kompletirana.


Ekipa je obavila neophodne testove u prethodna dva dana, praktično ovi uvodni dani se sprovode prema ranije utvrđenom planu. Očekuje nas naporan rad u pripremnom periodu, treninzi i pripremne utakmice, kroz koje želimo da postignemo zadovoljavajući nivo i budemo spremni za početak sezone. Nikola Ivanović i Holins stižu narednih dana, dok Voltersa očekujemo u Beogradu uz našu dozvolu krajem meseca. Trenutno tražimo igrača na poziciji pet, i time bi tim za takmičarsku sezonu bio definitivno kompletiran – naveo je Radonjić

Crveno-beli su već potvrdili učešće na izuzetno jakom turniru u Minhenu, a o ostalim mečevima i rivalima javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Kompletne pripreme ekipa Crvene zvezde će obaviti u Beogradu.


Be the first to comment on "RADONJIĆ OTKRIO: Zvezda dovodi još jedno pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*