PONOĆNA EKSPLOZIJA: Željko dovodi još jedno NBA pojačanje u Partizan!

FOTO: KK Partizan

Kako prenosi američki Atletik, u pripremama za sledeću sezonu, a nakon završenog drafta, Golden Stejt Voriorsi spremni su da prekinu saradnju sa Alenom Smailagićem.

Navodno, to bi trebalo da se dogodi pre 6. avgusta, a Sport Klub nezvanično saznaje da bi nekadašnji 39. pik narednih dana mogao da potpiše ugovor sa Partizanom.

Nakon igranja u Razvojnoj ligi, Smailagić je dobio priliku i u NBA. Igrao je na 29 mečeva, a najbolje izdanje imao je u duelu protiv Milvokija kada je proveo 12 minuta na parketu. Potencijalni reprezentativac Srbije je u tom meču deset poena (četiri od sedam iz igre i jedan od dva za tri poena), a dodao je i četiri skoka.


Na meti crno-belih su i Filip Petrušev, Balša Koprivica (21, 216cm) koji je izabran na draftu ove godine, kao i Nik Rakočević (23, 211cm), igrač rođen u Čikagu, koji je prethodnu sezonu proveo u Kini.

Koprivicu (sin Slaviše Koprivice) su ove godine na draftu kao 57. pika izabrali Šarlot Hornetsi i odmah trejdovali u Detroit, a Rakočevića se sećate iz dana kada je igrao za U20 reprezentaciju Srbije sa kojom je 2017. nastupio na Evropskom prvenstvu.


Be the first to comment on "PONOĆNA EKSPLOZIJA: Željko dovodi još jedno NBA pojačanje u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*