BAHAR OTKRIO: Evo kako će Zvezda igrati protiv Jang Bojsa!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas dočekuju Jang Bojs u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona.

Trener srpskog šampiona Barak Bahar izneo je svoje utiske pred meč sa švajcarskim šampionom.

 


– Srećan sam što igramo prvu utakmicu Lige šampiona na Marakani i pred našim navijačima. Radujem se tome i siguran sam da će biti sjajna podrška sutra, te da ćemo biti spremni i usrećiti naše navijače.

Izraelac najavljuje ofanzivnu partiju svog tima.

Svesni smo da igra u poslednjih par utakmica u Superligi nije bila dobra kao na pripremama. Međutim, Liga šampiona je druga priča. Smatram da smo u Mančesteru bili dobri, pogotovo defanzivno. Sada igramo pred našim navijačima i svesni smo da moramo da pobedimo. Igraćemo u tom maniru.

Bahar je uveren da će Marakana biti puna.

– Drugačije je kada igrate pred 50 hiljada navijača koji navijaju za vas. Želimo da iskoristimo tu podršku. Ako dobro uđemo u utakmicu, pobedićemo, to je naš cilj.

Izraelcu je jasno da će ovaj duel biti potpuno drugačiji u odnosu na onaj protiv Mančester sitija.

– Bićemo ofanzivniji svakako. Prošla utakmica u Ligi šampiona je bila protiv najboljeg tima na svetu. Težili smo i tada da napadamo i pritiskamo, ali je bilo teško. Sutra će biti drugačije. Smatram da smo na istom nivou kao Jang Bojs, ali su navijači naša prednost. Napašćemo rivala – rekao je on i dodao:

Znamo koliko je ovo važna utakmica i da može da usmeri sezonu u dobrom pravcu, ali ne želimo da imamo pritisak. Bitno je da sutra svi budu foksurirani. U tom slučaju, bićemo pravi. Imamo u timu iskusne momke poput Ivanića, ali i mlade koji žele da se pokažu.

 


U detaljima je sve, oni bi mogli da reše ishod meča.

– Bitno je da navijači dođu, kao i do sada, te da će stadion biti pun sutra. To može da bude prevaga u našu korist. Nema favorita u ovoj utakmici, jednaki smo, ali razliku mogu da naprave detalji kao što su posvećenost, disciplina, hrabrost i konkretnost. Ako budemo takvi, pobedićemo.

Ne postoje nepoznanice kada je u pitanju igra švajcarskog velikana.

Jang Bojs je čvrsta ekipa koju dobro poznajem, igrali su i protiv mog bivšeg kluba Makabija. Nemam insajdera tamo, ali sam gledao obe utakmice i video da su zaista dobra i čvrsta ekipa. Analizirali smo ih u potpunosti i spremni smo. Imamo još jedan trening, ali znam ko će početi sutra – zaključio je Bahar.

Posle prvog kola Crvena zvezda i Jang Bojs nemaju nijedan osvojen bod, dok Mančester siti i Lajpcig imaju po tri.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "BAHAR OTKRIO: Evo kako će Zvezda igrati protiv Jang Bojsa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*