SAN ILI JAVA: Nova Ostojina bomba?

FOTO: KK Partizan

Željko Obradović stvara moćan tim.

Najavljivao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović da je prelazni rok u završnoj fazi za klub iz Humske, ali da će uskoro kao poslednje pojačanje stići jedna „bomba“!

 


Lako bi, međutim, moglo da se dogodi da posle Brazilca Mateusa Saldanje u fudbalu, crno-beli dobiju još jednog člana iz ove južnoameričke zemlje, ali u košarkaškoj porodici.

Naime, ide se ka tome da reprezentativac „selesaa“ Bruno Kaboklo obuče Partizanovu opremu, a tvrdnje su podgrejale informacije iz nekoliko različitih medija da je krilni centar u pregovorima s više klubova, među kojima je i „parni valjak“!

 


Ovu vest je lansirao predsednik Veneciije Federiko Kasarin, koji je prethodnog leta angažovao Kabokloa, posle sjajnih partija u bundesligašu Ulmu tokom učešća u Evrokupu.

Sumnju je izazvala činjenica da je Kaboklo, odjednom, promenio mišljenje i „preskočio“ trening Venecije, kako bi otišao u Izrael, gde bi sa Makabi Rananom mogao da se uputi na turneju po SAD i odigra kontrolne utakmice protiv Bruklin Netsa, Klivlendom Kavalijersa i Minesotom Timbervulfs.

Ipak, valja napomenuti da je u igri (ili je bio) i Partizan Mozzart Bet.

Ne možemo da potvrdimo da li se Kaboklo pridružio timu u Izraelu, a bilo je glasina koje sugerišu potencijalni prelazak u Partizan. Preduzeli smo sve formalno-pravne korake posredstvom advokata kako bismo obeshrabrili bilo koji klub koji želi da ga dovede, jer je Brazilac pod ugovorom sa nama – rekao je predsednik Venecije Kasarin, ovogodišnjeg učesnika Evrokupa.

Bruno Kaboklo je saigrač novog člana Crvene zvezde, Jaga dos Santosa, u selekciji Brazila, gde je bio jedan od najzapaženijih košarkaša tokom Mundobasketa u Manili. On je prosečno beležio 16,4 koševa i 9,2 uhvaćene lopte po meču.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "SAN ILI JAVA: Nova Ostojina bomba?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*