ŽELJE SU JEDNO, A STVARNOST DRUGO: Šta bi voleo trener Partizana?

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Duljaj veruje u svoj tim, ima nekoliko ciljeva ove sezone.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj održao je konferenciju za medije pred meč crno-belih protiv Radnika (nedelja, 19.35) u okviru sedmog kola Superlige.

 


„Imali smo pauzu koja nam je prijala i sasvim dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo. Igramo protiv ekipe koja nas je prošle godine pobedila na našem terenu. To je ekipa koja je organizovana pozadi, primili su samo dva gola. Malo postižu, ali još manje primaju. Borbena su ekipa“, rekao je Duljaj.

Cilj Partizana je jasan:

„Očekujem tešku utakmicu. Ako ne probijemo taj bedem, utakmica će ići u drugom pravcu. Međutim, verujem u svoj tim i naš cilj su tri boda“.

 


Duljaj još uvek ne razmišlja o duelu sa Crvenom zvezdom.

„Derbi je daleko, što se mene i moje ekipe tiče. Sutrašnja utakmica je finale, svaka naredna utakmica nam je najvažnija, a to je u ovom trenutku protiv Radnika“.

Još uvek nije odlučio kojih će biti startnih 11 protiv Radnika.

„Učinjeno je skoro sve što sam tražio. Od šest koji igraju u prvih 11, neki nisu prošli pripreme. Postoje oscilacije u igri, što je normalno. Klub je dosta toga dobrog uradio, pogotovo sa Saldanjom, koji nam je u Bačkoj pomogao da dođemo do rezultata. Plus-minus, mogu da budem zadovoljan“.

Crno-beli su trenutno treći na tabeli sa 13 bodova.

„Tradicija kluba uvek nalaže da se boriš za prvo mesto, bez obzira u kakvom je stanju tim, ko je trener. To je jednostavno tako“.

Prisetio se preokreta protiv IMT-a od 0:2 do 3:2.

„Mi smo možda za neke iznenađenje, imali smo težak raspored, imali smo utakmice gde smo se vraćali iz mrtvih, tako da je i utakmica protiv IMT-a pokazala da ekipa ima karakter. Najlepša slika je posle postignutog gola Nikolića. Posle toga smo otrčali do navijača“.

Želi da vrati navijače na stadion.

„Malo sam ljubomoran na košarkaše. Ona atmosfera na Tašmajdanu… Iskren da budem, voleo bih da tako bude i na našem stadionu. Na nama je da ih svojim igrama nateramo da se vrate na stadion. Znam da oni vole igrače, njihova podrška nam je neophodna“, zaključio je Duljaj.

Be the first to comment on "ŽELJE SU JEDNO, A STVARNOST DRUGO: Šta bi voleo trener Partizana?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*