NIKOLIĆ OTKRIO: Evo zbog čega je uz Ostoju Mijailovića!

Marko Nikolić

Marko Nikolić je poslednji trener koji je Partizanu doneo titulu.

Bilo je to sada već daleke 2017. godine.

 


Ljubimac navijača Partizana nedavno je postao trener Šabab Al Ahlija iz Dubaija.

Nikolić je prethodnih meseci bio veoma upućen u dešavanja u JSD Partizan, a otvoreno je stao na stranu Ostoje Mijailovića.

Bio sam dvaput na košarci. Jednom na njegov poziv, kad je bilo najteže i kad nisu svi hteli da idu. Prestao sam kad je postala moda. Onda sam na finale sa Zvezdom doveo prijatelja iz inostranstva, visokopozicioniranog u Ligama petice, hteo je da vidi spektakl, uživao sam da mu predstavim. Izgleda da sam talija kad dođem u halu“, rekao je on u intervjuu za „Mozzartsport“.

Sa Mijailovićem se poznaje još od svog prvog mandata u Partizanu kada je Ostoja bio član uprave.

Predstavio mi je novi projekat da dođe na čelo JSD Partizan. Svi smatraju da je to isto što i dođi na čelo FK Partizan, a od mene je dobio podršku da predvodi JSD. Kao i od Željka Obradovića i još nekolicine ljudi. I dalje je ima. To ne znači da nemam dobar odnos sa Miloradom Vučelićem, koji je bio predsednik u mom mandatu, samo smatram da bi ovom trenutku bilo bolje da Ostoja vodi Sportsko društvo, da dođe do nekih promena i u FK, što nije usmereno personalno protiv nekog. Da dođu novi ljudi. A to opet, ne znači da moraju da idu svi koji su tamo trenutno, ali mora mnogo toga da se menja”.

 


Nikolić ne krije da su mu uzori Duško Vujošević i Željko Obradović.

Nemamo blizak odnos da bih konstatovao da smo prijatelji, ali smo se nekoliko puta videli, razmenimo ponekad poruke. Dobar odnos imam sa Duletom Vujoševićem, a družim se sa ljudima iz sveta vaterpola, rukometa, ostalih sportova. To su sjajne razmene iskustava, bez obzira što nije isti sport. Radiš sa ljudima, ne predmetima. Ako bi od nekog trebalo da učim, to su bili pokojni Radomir Antić i Duda Ivković, a od aktuelnih Dule, Željko… To su ljudski uzori, naravno i trenerski. Privilegija je biti poznanik sa njima. Neka im Bog podari mnogo godina, jer su dragoceni sportu“.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "NIKOLIĆ OTKRIO: Evo zbog čega je uz Ostoju Mijailovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*