VOZIO SUPROTNIM SMEROM: Legendarni trener Crvene zvezde izazvao saobraćajnu nesreću, hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)

Čuveni trener Ljupko Petrović, koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nesreću na novoj obilaznici oko Beograda vozeći u kontra smeru, prebačen je u bolnicu.

Nesreća se dogodila u blizini tunela Beli Potok. Kako se sumnja, nesreću je izazvao Petrović, vozeći „mercedes“ u kontra smeru, i udarajući u drugo vozilo.

 


Kako je potvrđeno za Telegraf.rs, Petrović, koji je svojevremeno sa Crvenom zvezdom osvojio Kup evropskih šampiona 1991. godine, prebačen je na VMA.

Ljupko Petrović

Njemu su, pukom srećom, konstatovane samo lakše telesne povrede.

Prema prvim informacijama, Petrović je, vozeći levom trakom u kontra smeru, udario u bok automobila marke „ševrolet aveo“ kojim je upravljao Ž. K. (63).

Kako se saznaje, Ljupko Petrović nije imao alkohol u krvi, a još uvek nije jasno šta ga je navelo da ogromnom brzinom vozi u suprotnom smeru i na taj način ugrozi svoj, ali i živote drugih učesnika saobraćaja.

 


Nakon nesreće, u smeru ka Orlovači bile su zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvijao zaustavnom saobraćajnom trakom. Put je sada prohodan, a saobraćaj normalizovan.

Nesreća se dogodila oko 21:00, a nema sumnje da će Petrovića zbog ovoga očekivati stroga kazna.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "VOZIO SUPROTNIM SMEROM: Legendarni trener Crvene zvezde izazvao saobraćajnu nesreću, hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*