PARTIZANOVA MEČ LOPTA: Ili možda nije?

Treći meč finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana na programu je u nedelju od 20.30 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Crno-beli se nalaze na korak do titule, pošto su u prvom meču slavili sa 88:80, a onda u drugom rezultatom 87:78.

 


Zvezda, koja se okitila titulom u poslednja tri izdanja regionalnog takmičenja, igra i protiv tradicije, pošto niko nikada nije „okrenuo“ 0-2 u finalu.

„Biće teško, kao i svaka utakmica finalne serije. Partizan igra sa puno samopouzdanja, iskoristili su prednost domaćeg terena, imali u pojedinim igračima poput Smailagića i Anđušića dodatne adute. Mi, sa druge strane, moramo da damo maksimum u onome što smo igrali najbolje ove sezone, a to su izuzetno jaka odbrana, tečan napad i velika energija“, rekao je trener Crvene zvezde, Duško Ivanović.

Željko Obradović, trener Partizana, zna da će veliki rival imati ogromnu podršku sa tribina, ali veruje u svoj tim.

 


„Znamo da nas deli još jedan taj korak, odnosno još jedna pobeda od toga da budemo prvaci ABA lige. Koliko je blizu, toliko je daleko, naravno uz veliko poštovanje prema protivniku. Još jedno, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu i da vidimo kako će sve to da izgleda“, rekao je Obradović.

Eventualna četvrta utakmica biće odigrana u utorak od 19 sati, dok je eventualna majstorica na programu 22. juna od 20 časova.

Partizan je šampion ABA lige poslednji put bio u sezoni 2012/13, kada je u finalu slavio upravo protiv Zvezde.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "PARTIZANOVA MEČ LOPTA: Ili možda nije?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*