NADA UMIRE POSLEDNJA: Možda se desi čudo

Strateg Partizana istakao da će njegov tim maksimalno motivisan izaći na megdan Radničkom iz Niša

Uprkos pobedi nad Voždovcem u prethodnom kolu po završetku susreta u Zaplanjskoj Aleksandar Stanojević istakao je da se ne nada šampionskoj kruni, međutim, pred poslednji duel u Superligi Srbije protiv Radničkog iz Niša strateg crno-belih istakao je da će njegov tim uraditi sve što je do njega u trci sa Crvenom zvezdom.

 


„Rekao sam da ne verujem da ćemo osvojiti titulu iz 1.001 razloga, da se ne ponavljam, ali ne gubim nadu. Uvek nam je svaka naredna utakmica bila najvažnija te je tako i sada. Nećemo kalkulisati i rotirati igrače. Izvešćemo najbolji sastav za ovu utakmicu kako bismo pobedili Radnički. Lakše je pripremiti ekipu kada ste na minus dva nego kada vam rival beži deset bodova. Voleo bih da nas navijači podrže i da bude pozitivna atmosfera, prijatno za igru kao i na prethodnom duelu. Imamo matematički šanse za titulu i tako se i spremamo“, izjavio je Stanojević.

Duel sa Radničkim zakazan je za nedelju od 18.30 časova u Humskoj, a gostima će poseban motiv predstavljati činjenica da bi sa bodom osigurali četvrto mesto i plasman u Evropu.

„Ne očekujem defanzivan Radnički jer kad primite gol nije lako vratiti se u utakmicu. Rivalu je ovo meč za izlazak u Evropu i očekujem ga maksimalno motivisanog“.

Da bi crno-beli režirali preokret na vrhu superligaške tabele uz pobedu na svom terenu neophodno je da istovremeno Crvena zvezda ostane praznih šaka protiv Voždovca, a Stanojević nije želeo da se priseća poslednje titule crno-belih kojoj je doprineo upravo Voždovac spotakavši crveno-bele.

„Ne verujem u te stvari što se tiče istorije, ali verujem da svaka ekipa može da iznenadi, posebno Voždovac“.


Be the first to comment on "NADA UMIRE POSLEDNJA: Možda se desi čudo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*