PARTIZAN NE MOŽE DA IGRA DOMAĆU LIGU: Kazna, ili možda nije?

Borba za titulu bez crno-belih.

Nakon što se prethodne dve sezone nije takmičio u KLS-u, Partizan to neće moći ni u sledećoj, saznaje „Sportski žurnal“.

 


Komisija za izdavanje dozvola KLS za sezonu 2023/24 nije usvojila zahteve Partizana, užičke Slobode, kraljevačke Sloge, Novog Pazara i Radničkog iz Kragujevca.

Crno-beli nisu dobili dozvolu jer nisu učestvovali u Superligi KLS prošle sezone, a nisu dostavili ni dokaze da su izmirili dugovanja prema KSS i RKS.

Zahtev kraljevačke Sloge za igranje u KLS nije usvojen jer nije izmirila dugove prema Milošu Pejiću, Zoranu Milanoviću, Aleksandru Švelju, kao i Bojanu Petroviću, Olgi Tanović, Milanu Oluiću, Đorđu Tresaču, Mihajlu Drobnjaku, Saši Pavloviću i Marku Popoviću.

Novi Pazar uz dugovanja prema Enisu Đuloviću ima i neizmirene obaveze prema KSS i OKS, a uz to je i račun kluba na dan kad je Komisija donosila odluke bio u blokadi. U blokadi je bio i račun užičke Slobode, koja takođe, kao i kragujevački Radnički, ima dug prema KSS i RKS.

Dozvole su dobili Borac, Vojvodina, Dinamik, Vršac, Crvena zvezda, Zdravlje, FMP, Mega, Zlatibor, Džoker, Metalac, Mladost, OKK Beograd, Spartak, Tamiš i Čačak 94. Kazna, ili možda nije?

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "PARTIZAN NE MOŽE DA IGRA DOMAĆU LIGU: Kazna, ili možda nije?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*