ZVEZDA PUŠTA ISKUSNOG DEFANZIVCA: Može da ide i bez obeštećenja

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda i Marko Gobeljić – izgleda da se rastanak približio.

Iako ništa još nije definitivno, kako Nova.rs saznaje, Zvezda neće praviti problem iskusnom defanzivcu po pitanju odlaska sa Marakane. Klub će mu izaći u susret da posle šest godina nađe novu sredinu.

 


U zavisnosti od opcija, nije isključeno da ode i bez obeštećenja, ali je moguće da transfer bude i za neku simboličnu sumu.

Postoji mogućnost i da Gobeljić ostane, ali je jasno da nije u prvom planu novog trenera Baraka Bahara.

Traži se opcija da svi budu zadovoljni i da desni bek ode u klub u kojem bi imao minutažu. Pomenutu poziciju u crveno-belom pokrivaće Aleks Vigo i Lazar Nikolić, za sada.

Gobeljić je u Zvezdu stigao leta 2017. i osvojio svih šest titula zaredom, i bio je deo generacije koja je kreirala evropski preporod.


I sigurno da njegovim potencijalnim odlaskom nije kraj za ovaj prelazni rok što se tiče uzbuđenja u Ljutice Bogdana.

Zvezda je vrlo aktivna u pauzi između dve sezone, u samo jednom danu otišli su Aleksandar Pešić i Veljko Nikolić, pre njih i Radovan Pankov, Nikola Krstičić, Nemanja Motika i Marko Rakonjac (istekla mu pozajmica), dok će Milan Borjan na pozajmicu.

Za sada su, zvanično, došli Piter Olanjinka (napadač) i Marko Stamenić (zadnji vezni), gotovi su transferi golmana Omrija Glazera i veziste Edmunda Adoa, ali se očekuje još pojačanja među kojima je napadač Žan-Filip Kraso.

Be the first to comment on "ZVEZDA PUŠTA ISKUSNOG DEFANZIVCA: Može da ide i bez obeštećenja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*