NOVE METE NA MARAKANI: Zvezda PIKIRALA iskusnog napadača iz Francuske, opcija i američki Srbin!

Crvena zvezda je završila dolazak Ohija Omoižuanfa, ali će napadač Moldea tek 1. janaura doći na Marakanu.

Crveno-belima je potreban napadač ovog leta, pa su se već bacili u potragu za novim kandidatima i trenutno su se izdvojila njih dvojica.

Prvi je napadač Anžea Loi Dioni koji je navodno bliži crveno-belom dresu, dok je drugi špic Frozinonea Andrija Novaković koji je pre dve godine odbio beogradskog velikana.


Kad je reč o Dioniju radi se o momku koji ima 28 godina, pre nekoliko sezona je eksplodirao u dresu Dižona, nakon čega je usledio transfer vredam 10 miliona evra u Sent Etjen. Ipak, u redovima trofejnog francuskog gola nije ponovio izdanja iz Dižona, pa je prošlog leta pojačao Anže i na 35 prvenstvenih mečeva postigao pet i namestio dva gola. Celokupan staž fudbalera koji je u Ligi 1 broji 129 mečeva, 23 pogotka i 13 asistencija.

Druga opcija je Andrija Novaković, on ima 24 godine i rođen je u SAD, ali poseduje i srpski pasoš, što mu je velika prednost. Novaković je visok 192 centimetra, a iza njega je veoma dobra sezona u dresu Frozinonea, za koji je postigao 11 golova.


Be the first to comment on "NOVE METE NA MARAKANI: Zvezda PIKIRALA iskusnog napadača iz Francuske, opcija i američki Srbin!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*