BOMBETINA NA MARAKANI: Zvezda dovodi napadača kojeg Partizan pamti po lošem!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda blizu je angažovanja, odnosno dogovora oko povratka Alekandra Pešića i Nemanje Milunović koji će biti bitni aduti u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ipak, crveno-beli neće dovesti jednog napadača, već dvojicu pošto se na meti vlasnika duple krune u srpskom fudbalu nalazi nigerijski golgeter Siril Desers (27), saznaje Mozzart sport.

Najbolji strelac Lige konferencija sa 10 golova u 13 utakmica bio je na pozajmici u Roterdamu iz Genka, a zapamtio ga je i Partizan posto je upisao dva pogotka i jednu asistenciju u dva meča.


Holandski velikan nije ga otkupio za 4.000.000 evra, i ofanzivac se vratio u Belgiju, zemlju odakle mu je otac (majka Nigerijka), a ugovor ima do leta 2024. godine.

Fejnord je želeo da zadrži Sirila, ali je postojala klauzula da se pita i igrač, a on je tražio previsoke finansije koje tim sa stadiona „De Kajp“ nije mogao da isprati.

Čekao je Desers atraktivnije ponude, ali iste nisu došle, i ponovo su počele priče oko ponovnog dolaska u Roterdam.

– Ta vrata nisu zatvorena ni sa moje, ni sa njihove strane – rekao je pre dva dana Nigerijac.

To neće biti moguće pošto je holandski velikan za špica izabrao Danila (23), kojem je istekao ugovor sa Ajaksom.

Kada govorimo o interesovanju Crvene zvezde, petostruki uzastopni šampion Srbije hoće da plati ozbiljan novac za napadača koji se već dokazao na međunarodnoj sceni.

Takođe, crveno-beli završavaju Aleksandra Pešića, uz ideju da Ohi napusti Marakanu, a Milan Pavkov ostane u Beogradu za rotaciju.

 


Be the first to comment on "BOMBETINA NA MARAKANI: Zvezda dovodi napadača kojeg Partizan pamti po lošem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*