NEMA STAJANJA: Zvezda OZVANIČILA još jedno pojačanje!

Vladan Lukić Marakana

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je novi igrač tog kluba Petar Stanić.

Stanić je u redove crveno-belih došao iz pančevačkog Železničara i potpisao je ugovor na četiri godine.

„Nadam se da ću opravdati očekivanja koja ljudi u klubu imaju od mene. Za ovaj klub navijam od malih nogu, kao i cela moja porodica, tako da sam veoma srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu“, rekao je Stanić za klupski sajt.


Stanić je naglasio da je zadovoljan što je epilog oko njegovog transfera bio najsrećniji mogući.

„Priča o mom dolasku je već neko vreme aktuelna i izuzetno mi je drago što se sve završilo kako treba. Ja volim ovaj klub, dolazio sam na utakmice redovno i čudan je osećaj što ću sada zaigrati na tim utakmicama. Daću sve od sebe da pokažem šta umem“, rekao je on.

Dodao je da je svestan da crveno-beli uvek teže najvišim ciljema i da će dati svoj doprinos.

„Crvena zvezda je veliki klub, najveći u Srbiji i uvek ima najviše ambicije i očekivanja. Tu sam da se pokažem i da dam svoj maksimum i nadam se najboljem“, rekao je Stanić.

Stanić, koji je zadužio dres sa brojem 21, istakao je i da mu je čast i zadovoljstvo što će sarađivati sa „takvim imenom kao što je Dejan Stanković“.

„Gledao sam ga kada je osvajao Ligu šampiona i neobično mi je što ću sada raditi sa njim. Trudiću se da prihvatim svaki njegov savet i da što više naučim“, rekao je Stanić.

„Zvezda ima sjajan tim. Gledao sam svaku utakmicu prošle sezone i svako radi svoj posao besprekorno i verujem da ću se uklopiti što brže“, zaključio je novi fudbaler Zvezde.


Be the first to comment on "NEMA STAJANJA: Zvezda OZVANIČILA još jedno pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*