NEMA STAJANJA: Zvezda spremila NOVU BOMBU za kraj prelaznog roka!

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno se nalaze na pripremama u Turskoj, dok sportski sektor kluba vredno radi na dovođenju novih pojačanja.

Ove zime na Marakanu stigli su Ohi Omoićuanfo i Kristijano Pićini, ali na Marakani prelazni rok još uvek nije gotov.

Crveno-beli se nadaju da će do kraja zimske pijace crveno-beli dres zadužiti još jedan igrač i to u manevru budući da je Njegoš Petrović napustio tabor srpskog šampiona i otišao u Kaljari. 

 


Daleko od toga da će Petrović biti poslednji odlazi transfer iz Crvene zvezde. Sve u budućnosti će zavisiti od napadača Marka Lazetića. Srpski tim ima na stolu ponudu od tri miliona evra i deset odsto od naredne prodaje. Na Marakani očekuju najmanje 5.000.000 evra. Ruski Zenit je pokazao usmeno interesovanje, te crveno-beli čekaju i zvaničnu ponudu kako bi razmišljali o budućim koracima.

Od početka prelaznog roka Zvezda je zainteresovana za reprezentativca Gane i vezistu Šerifa Edmunda Adoa. Sa Marakane su pre nove godine počeli da „opipavaju puls“ moldavskom šampionu, a šuška se da klub iz Tiraspolja želi 2.000.000 evra. Sredstva bi mogla da omogući prodaja Marka Lazetića, a u slučaju da do toga ne dođe srpski šampion ima i drugu opciju.

Prema saznanjima „MozzartSporta“ crveno-beli bi u slučaju neuspešnih pregovora sa Šerifom mogli da se okrenu Mihailu Banjcu iz TSC-a. Momak iz Inđije je prošlog leta bio na meti Zvezde, ali je odabrao Bačku Topolu. To se ispostavio kao pun pogodak. Beogradski velikan bi i za Banjca morao da se isprsi, ali nema sumnje da bi on bio daleko „jeftinija“ varijanta od Ada. 

 


Be the first to comment on "NEMA STAJANJA: Zvezda spremila NOVU BOMBU za kraj prelaznog roka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*