SRBIJA RAZBILA POLJSKU: Vicešampioni sveta nemoćni

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je reprezentaciju Poljske u četvrtom kolu Lige nacija sa 3:0 u setovima (25:21, 25:19, 25:14).

Srpskim odbojkašima je ovo druga pobeda od početka Lige nacija, dok su Poljaci doživeli prvi poraz.

 


Srbija je kao i na meču protiv Japana bolje otvorila utakmicu i slavila u prvom setu sa 25:21. Poveli su izabranici Igora Kolakovića sa 4:0 na startu prvog seta i tu prednost do kraja seta nisu ispuštali.

U drugom setu smo gledali veliki preokret Srbije. Poljska je počela set sa prednošću od 5:0, ali se Srbija nije predavala i postepeno smanjivala prednost rivala, da bi prvu prednost u ovom drugom setu imala kada je povela sa 12:11. Posle toga je bilo dosta lakše, jer je Srbija time čini se slomila otpor rivala i do kraja seta samo povećavala prednost, da bi se na kraju drugi set zavšio sa 25:19.

 


Treći set nije počeo kao prethodna dva, kada je jedna reprezentacija imala veliku prednost. Srbija je osetniju razliku imala kada je na semaforu stajalo 9:4, ona je kako je set odmicao samo rasla, i ovaj poslednji set u ovom meču je Srbija i najubedljivije dobila sa 25:14.

Srbija se posle četiri kola nalazi na sedmom mestu sa skorom od dve pobede i dva poraza.

Posle ove utakmice Srbija je završila ciklus Lige nacija koji se igra u Nagoji.

BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "SRBIJA RAZBILA POLJSKU: Vicešampioni sveta nemoćni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*