ŽESTOKE REČI: Grobari UDARILI na Partizanovu upravu i Ognjena Vranješa!

grobari-partizan-skenderbeg-skenderbeu-pfc-navijaci-huligani-europa-league-Partizanovi stranci
FOTO: Sport Extra

Navijačka grupa „Grobari“ oglasila se saopštenjem povodom „sage Ognjen Vranješ“.

Navijači crno-belih su odlučili da razjasne situaciju oko nesuđenog pojačanja, a pritom su još jednom ponovili da se zalažu za odlazak aktuelne uprave.

 


– Povodom informacija koje su se pojavile u javnosti, kao i raznih spekulacija koje se svakodnevno pojavljuju u medijima, primorani smo da se oglasimo na ovaj način, kao i da tako još jednom iznesemo svoj stav i opovrgnemo mnoge laži koje kruže. Naš stav po pitanju dovođenja Ognjena Vranješa u klub je kristalno jasan, i on, kao i svako ko je u prošlosti želeo zlo našem klubu, nije dobrodošao u njega, niti će da bude prihvaćen od strane naše tribine! To se odnosi i na potencijalne slične slučajeve koji se u budućnosti budu dovodili u vezu s Partizanom, ma kakve oni igračke kvalitete posedovali – stoji u saopštenju „Grobara“ u kome se još dodaje:

– Ne želimo da bilo ko zbog ličnih interesa kompromituje naš rad, i bezrezervnu borbu protiv uprave zbog koje tribina strada i zbog koje su ljudi žrtvovali svoju slobodu. Naša borba protiv tih ološa se nastavlja i još čekamo odgovornost za najgoru sezonu našeg kluba u njegovoj novijoj istoriji, i ne pristajemo  na bilo kakav kompromis po tom pitanju!

Oko dolaska u Humsku javio se i bosanski defanzivac.

Vranješ je poželeo sve najbolje večitim rivalima, kao i ostalim srpskim klubovima, uz poruku da će se vratiti u turski Hataj.

 


Ostaje da se vidi koje će biti prvo Partizanovo pojačanje ovog leta.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "ŽESTOKE REČI: Grobari UDARILI na Partizanovu upravu i Ognjena Vranješa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*