ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Piksi ISPROZIVAO Partizan!

EPA/Antonio Cotrim

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je nedavni „večiti“ derbi i borbu za titulu šampiona Srbije.

Crvena zvezda i Partizan su remizirali 2:2 u 172. međusobnom duelu čime je Partizan zadržao bod prednosti na prvom mestu Superlige Srbije.

 


„Bio sam na stadionu. Mogu vam reći da u poslednjih deset godina nisam video takav derbi. Ono sve pre toga je bilo mučenje. Ovaj derbi je ostavio jak utisak. Po prvi put je stadion bio ispunjen dosta dobro. Divan ambijent. Zvezda daleko bolji tim, daleko bolja igra. Dobro je to da se dešavaju preokreti, pa crveni karton, drama, prečke, stative. Sve ono što fudbal može da donese. Zadovoljan sam, iako sam derbi išao da gledam zbog Baždara i Miajilovića. Generalno sam zadovoljan, iako su stranci ti koji vode glavnu reč. Oni su ključni igrači“, rekao je Piksi.

Međutim, u narednih sedam dana posle derbija crno-beli su doživeli dva kiksa pa je Zvezda preuzela čelnu poziciju sa četiri boda prednosti.

 


„Ne znam kako je Partizan do marta bio na prvoj poziciji, jer je ogromna razlika u igračkom kadru. Zvezda će biti prva, Partizan drugi. Biće interesantno za četvrtu poziciju. Raduje me što su se Kragujevčani digli. Ovo gore je rešeno, to nemojte da imate dilemu.“

Be the first to comment on "ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Piksi ISPROZIVAO Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*