GROBARI NAJAVILI NOVI NAPAD NA UPRAVU: Transparent na utakmici protiv Vojvodine sve otkriva!

grobari-partizan-skenderbeg-skenderbeu-pfc-navijaci-huligani-europa-league-Partizanovi stranci
FOTO: Sport Extra

Navijači Partizana na utakmici protiv Vojvodine u okviru finala ARKUS lige pozvali su sve pristalice crno-belih da ispune stadion u Humskoj u poslednjem kolu Superlige Srbije.

Ostalo je još 90 minuta fudbala u Humskoj pre nego što se spusti zavesa na katastrofalnu sezonu Partizana.

 


Crno-beli eliminisani su u ranoj fazi Kupa Srbije, vrlo brzo su ispali iz šampionske trke, a da stvar bude gora neće biti ni drugi pa su ostali i bez šanse da se nađu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zbog toga, navijača u Humskoj nije bilo u velikoj meri tokom prolećnog dela sezone.

Uglavnom su se Grobari okupljali kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo radom uprave kluba, a još jedan protest najavljen je za poslednje kolo i duel protiv Voždovca. 

Navijači Partizana u solidnom broju došli su na duel crno-belih protiv Vojvodine na Banjici u okviru finalne utakmice ARKUS lige.

Iskoristili su Grobari priliku da iza jednog gola okače transparent i pozovu sve navijače da na meču sa Voždovcem ispune Humsku u što većem broju kako bi stavili tačku na sezonu. 

– Jedan Partizan imamo! Poslednje kolo sezone, svi na JNA – pisalo je na transparentu crno-belih. 

 


Imali su navijači Partizana problema sa diciplinom ove sezone zbog čega ih nije bilo na večitom derbiju u Humskoj.

Pre toga su bojkotovali dolaske na stadion zbog katastrofalnih rezultata, ali se očekuje da tribine budu dobrano ispunjene protiv Voždovca, a sve u cilju protesta protiv aktuelne uprave kluba. 

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "GROBARI NAJAVILI NOVI NAPAD NA UPRAVU: Transparent na utakmici protiv Vojvodine sve otkriva!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*