GORI TVITER: Lesor ZAPUŠIO usta sunarodniku zbog Partizana! (FOTO)

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Veliku pažnju izazvale su reči trenera Asvela Ti Džeja Parkera da je Partizanu i Žalgirisu bilo mnogo lakše u Evroligi, jer se nisu trošili u domaćem prvenstvu.

Parker je izneo mišljenje da je francuska liga daleko ispred ABA ili litvanske, čime je pokušao da opravda činjenicu da je Asvel u elitnom takmičenju nanizao 13 vezanih poraza i tako završio na ubedljivo poslednjem mestu na tabeli.

 


Mediji su pitali Parkera kako je Asvel sa budžetom od 15.000.000 evra bio poslednji, čak i nakon što su Panatinaikosu oduzete dve pobede, dok su Partizan i Žalgiris imali znatno manje budžete.

„Veliki broj igrača nije imao iskustva na ovom nivou. Naravno, imali smo Nanda De Koloa i Žofrija Lovernja, ali potonji se rano povredio. Slična situacija je bila i sa Rejmarom Morganom minule sezone i to je ostavilo snažan uticaj na nas. Na kraju, nismo završili sezonu kako smo se nadali“, rekao je Parker.

Tim povodom reagovao je Matijas Lesor, centar Partizana, koji je odgovorio emotikonima koji plaču od smeha.

https://twitter.com/ThiasLsf/status/1648305969724633088

Jasno je poslao poruku sunarodniku šta misli o njegovoj izjavi, koju je podelio na društvenim mrežama.

 


Podsetimo, Partizan će nakon skora 20-14 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Real Madrida igrati za odlazak na fajnal-for, dok je Asvel sezonu završio sa samo osam pobeda i 26 poraza.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "GORI TVITER: Lesor ZAPUŠIO usta sunarodniku zbog Partizana! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*