GORI TVITER: Mijailović se oglasio povodom sezonskih ulaznica!

FOTO: KK Partizan

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se na društvenim mrežema povodom sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu.

Parni valjak je u ponedeljak objavio da sezonske karte neće važiti za potencijalni plej-of Evrolige, Mijailović je sada to demantovao i ostavio otvorenom mogućnost da sezonske važe i za mečeve doigravanja.

 


– I nakon šest godina, ne prestaje da me oduševljava ljubav navijača KK Partizan koja pomera granice na evropskom nivou – 17.000 ljudi se registrovalo kao zainteresovano za kupovinu sezonskih ulaznica u svega 24 sata. Hvala svima na ogromnoj podršci! Odgovor na pitanje o važenju sezonskih ulaznica: Deo iz prepiske, odnosno interne debate je greškom izašao. Nikakva odluka na tu temu nije doneta niti je ozbiljno razmatrano da sezonske ulaznice ne važe za plej-of Evrolige – napisao je Mijalović na Tviteru.

U ponedeljak je počela registracija na novom servisu za prodaju karata, dok je klub na svom zvaničnom sajtu obavestio navijače kako mogu doći do sezonskih ulazinica.

Sezonske će u novoj sezoni, kao i u prethodnoj, važiti za sve utakmice u ABA ligi, kao i u Evroligi.

 


Prvobitno je objavljeno da ukoliko Partizan obezbedi učešće u plej-ofu ili plej-inu, da će vlasnici godišnjih karata imati pravo preče kupovine karata i to po povlašćenim cenama, ali izgleda da se sada situacija drastično promenila.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "GORI TVITER: Mijailović se oglasio povodom sezonskih ulaznica!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*