IZ ZVEZDE U DRUGU LIGU: Miljenik Delija pronašao novi klub?

Slavoljub Srnić napustiće Crvenu zvezdu i preseliti se na Kipar, a još jedan crveno-beli vojnik razdužiće opremu na stadionu „Rajko Mitić.“

Radi se o Marku Gobeljiću (29), koji ima ponudu turskog drugoligaša Bodrumspora i čeka se njegova odluka.

 


Ljubimac Delija poslednju utakmicu u dresu voljenog kluba odigrao je na pripremama protiv selekcije Grada Užica kada je i dao gol za konačnih 3:1.

Posle toga nije bio u protokolu za meč protiv banjalučkog Borca, a nije ni putovao na Premijer kup koji su njegovi saigrači osvojili.

Takođe, Barak Bahar na njega nije računao ni za prijateljske susrete protiv TSC-a i Fiorentine, kao ni u prva tri kola Superlige Srbije.

Klub koji je zainteresovan za desnog beka dolazi iz jednog od najlepših i najpoznatijih turskih letovališta smeštenom na obali Egejskog mora.

FK Bodrum, odnosno Bodrumspor, prošle sezone bio je četvrti u drugoj ligi Turske, a igraju na stadionu kapaciteta 4.563 gledalaca.

Gobeljić je na Marakanu stigao u leto 2017. godine i do sada odigrao 188 utakmica u svim takmičenjima, uz 11 golova i 22 asistencije.

 


Osvojio je čak šest titula šampiona Srbije zaredom i tri nacionalna Kupa, odnosno tri duple krune uzastopno.

Može da se pohvali sa 52 nastupa, jednim pogotkom i pet asistencija na međunarodnoj sceni (računajući kvalifikacije i grupne faze).

Naravno, taj jedan gol dogodio se u u grupnoj fazi Lige šampiona kada je savladao Đanluiđija Bufona u Beogradu.

Marko ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta naredne godine, ali ukoliko dogovori odlazak dobiće čiste papire i napustiće klub kao slobodan igrač.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "IZ ZVEZDE U DRUGU LIGU: Miljenik Delija pronašao novi klub?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*