FRANCUZI U STRAHU OD PARNOG VALJKA: Samo ne taj Partizan!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Francuski mediji su napravili detaljan izveštaj o meču između Partizana i Monaka, i iako je francuski klub imao šansu u finišu meča, priznali su da su crno-beli bili bolji tim.

Navode i neverovatnu partiju Alekse Avramovića koja je iznenadila Monegašane.

 


Većina se bavi kombinacijama oko protivnika Monaka koji će biti četvrti, a smatraju da je Partizan najgori mogući rival.

– Bez obzira što će Monako imati prednost domaćeg terena, problem je Arena u Beogradu. To je najgore mesto za gostovanje u Evroligi – tvrdi L’Ekip. Vodeći francuski sportski list navodi da bi bolji rival bio Fener i računa kombinacije, Turcima bi bilo dovoljno da dobiju Zvezdu poslednjeg dana regularne sezone, onda pobede Makabija i Partizana ne bi značile ništa, Turci bi bili peti.

Ostali mediji navode da nikome neće biti lako protiv Partizana u plej-ofu, pre svega jer na klupi ima Željka Obradovića.

Mediji navode i prisustvo Novaka Đokovića koji je kako kažu, iako Zvezdin navijač, bio na strani Partizana, a velika pažnja se pridaje i navijačima crno-belih kojih je bilo nekoliko stotina raštrkanih po dvorani i koji su bitno uticali na atmosferu.

Francuski “Eurosport” pominje Lesora uz konstataciju da je nekadašnji igrač Monaka idol navijača crno-belih.

 


Podsetimo, Partizan je u Monte Karlu slavio rezultatom 88:84 i tako kolo pre kraja izborio plasman u četvrtfinale.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "FRANCUZI U STRAHU OD PARNOG VALJKA: Samo ne taj Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*