BOMBA NA MARAKANI: Zvezda želi reprezentativca Švajcarske vrednog 6.000.000 evra!

Crvena zvezda se već odavno sprema za narednu sezonu i izvesno igranje u Ligi šampiona.

Piter Olanjinka i Marko Stamenić će od leta biti na Marakani, ali to je samo početak.

 


Kako prenosi hrvatski „Index“, Crvena zvezda se sa Dinamom iz Zagreba i Hajdukom iz Splita bori za potpis Bećira Omeragića (21).

U pitanju je švajcarski fudbaler koji je poreklom iz Bosne i Hercegovine, a trenutno nastupa u dresu Ciriha.

Bećiragiću ugovor sa švajcarskim timom ističe već na leto, pa bi reprezentativac Švajcarske kao slobodan igrač mogao da napusti redove Ciriha.

Hrvatski mediji prenose da je Dinamo bio na korak od dovođenja Omeragića za 700.000 evra obeštećenja (uz još deset procenata od buduće prodaje), dok je posrednicima trebalo platiti 1,6 miliona evra uz 15 odsto prava od idućeg transfera.

Takođe, dogovorena je bruto plata od 650 hiljada evra na ugovor od šest godina, ali je sve propalo u poslednji čas jer se za Omeragića u tom trenutku interesovao Bazel, koji igra jednu od slabijih sezona u ovom veku.

 


Zvezda će Omeragića pokušati da privoli zovom Lige šampiona, a nema sumnje da bi njegov dolazak u Ljutice Bogdana predstavljao ogromno pojačanje za srpskog šampiona.

Prema proceni specijalizovanog portala „Transfermarkt“, Bećir Omeragić vredi šest miliona evra, a čitavu svoju profesionalnu karijeru proveo je u Cirihu. Odigrao je 104 utakmice i nije se upisao u strelce.

BONUS VIDEO:

 


1 Comment on "BOMBA NA MARAKANI: Zvezda želi reprezentativca Švajcarske vrednog 6.000.000 evra!"

  1. Đe njima balija da igra?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*