BOMBA NA MARAKANI: Zvezda završila posao vredan tri miliona evra!

Crvena zvezda je u finalnoj fazi pregovara oko prodaje fudbalera!

Ukrajinski Šahtjor već nedeljama kruži oko gruzijskog levog beka Iraklija Azarova (21), a čini se da su sada i poslednji detalji u pregovorima utanačeni – talentovani fudbaler uskoro će se preseliti u Ukrajinu i obući dres jednog od najvećih klubova u toj zemlji!

 


Kako je preneo dobro obavešteni italijanski novinar Fabricio Romano, pregovori Šahtjora i Crvene zvezde su u završnoj fazi, pa se očekuje da dogovor bude postignut uskoro.

Po informacijama koje su kružile prethodnih dana, Crvena zvezda bi mogla da dobije oko 3.000.000 evra za Gruzijca koji će nakon samo jedne sezone napustiti Beograd!

Podsećamo, Irakli Azarov je početkom avgusta 2022. godine stigao u Crvenu zvezdu, koja je Dinamo Batumiju platila 200.000 evra za njegove usluge.

U crveno-belom dresu odigrao je 26 mečeva i zabeležio tri asistencije, a u prethodnoj sezoni osvojio je oba domaća trofeja sa crveno-belima.

U novoj sezoni je na terenu proveo samo 20 minuta u pobedi nad Napretkom iz Kruševca, a njegova pozicija iz prethodne sezone „nestala“ je pod komandom Baraka Bahara.

Promena sistema i uvođenje vingbeka vratili su Milana Rodića u poslednju liniju, a Stefana Mitrovića na bok, pa za mladog reprezentativca Gruzije nije bilo mesta u timu.

Inače, Irakli već ima 12 mečeva u seniorskom timu Gruzije, a na Evropskom prvenstvu koje je održano u leto 2023. godine bio je reprezentativac i u timu do 21 godine.

 


Tada je Gruzija bila senzacija pošto je kao prvoplasirana prošla grupu i tek onda zaustavljena od strane Izraela u četvrtfinalu turnira.

Azarov je na turniru upisao asistenciju protiv Belgije i sebi podigao tržišnu vrednost.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "BOMBA NA MARAKANI: Zvezda završila posao vredan tri miliona evra!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*