GROBARI NE MIRUJU: Navijači Partizana DIGLI glas protiv uprave!

FOTO: KK Partizan

Navijači Partizana su još jednom iskazali protest prema upravi Fudbalskog kluba.

Na svakom sedištu u Areni, uoči meča Partizana i Cedevita Olimpije, nalazi se letak sa kratkim tekstom.

 


Naslov je „Apel za spas FK Partizan“.

„Grobari, kao što već svi znate, naš fudbalski klub nalazi se u katastrofalnoj situaciji usled dugogodišnjeg nemara čelnih ljudi i sistemskog urušavanja kluba. Pored katastrofalnih rezultata u tekućoj ali i prethodnim sezonama, situacija u klubu je nikad gora! Kasni se sa platama igračima, kao i radnoj zajednici, otpuštaju se i ponižavaju legende poput Gordana i Ljube Perića koji su godinama na stadionu i koji su klubu posvetili čitave svoje živote.

Stadion i Teleoptik se ne održavaju, a o trofejima ne vredi trošiti reči, jer je već postalo normalno da se od istih opraštamo već na jesen…

Vremena je sve manje! Mora da se prepozna trenutak i učini sve što je do nas kako bi uspeli da oteramo uništitelje i kako bi klub opstao. Zato pozivamo sve navijače Partizana da se u utorak 28. marta u 18 časova, pre utakmice sa Barselonom okupimo ispred upravne zgrade na severnoj strani našeg stadiona i još jednom iskažemo svoje nezadovoljstvo i izvršimo pritisak na lopove. Ne dozvoli da propadne ono što najviše voliš – budi tu!“, piše u tekstu.

 


BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "GROBARI NE MIRUJU: Navijači Partizana DIGLI glas protiv uprave!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*