POTRES U HUMSKOJ: Ostoja digao glas protiv uprave FK Partizan!

Ostoja Mijailović

Fudbalski klub Partizan je očajno započeo novu sezonu u Superligi Srbije.

Crno-beli su posle četiri kola osvojili samo pet bodova i nalaze se na katastrofalnoj sedmoj poziciji u domaćem prvenstvu.

Stanjem u Humskoj nezadovoljan je i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

„Mogu da kažem da je očigledno da rukovodeća garnitura mora da prepusti svoje funkcije sposobnijim ljudima. Fudbal je ovih dana izuzetno profitabilan sport. FK Partizan je veliki fudbalski brend i siguran sam da uz dobro i domaćinsko rukovođenje veliki deo klubova u sportskom društvu može da živi na račun fudbalskog kluba. Uostalom, takva praksa već postoji u Evropi, pogledajte Barselonu, Real, Fenerbahče. Moraju da se gledaju pre svega i svih isključivo interesi kluba, a ne jednog ili grupe pojedinaca. Imovina sportskog društva je nedopustivo zapuštena“, rekao je Mijailović za „Kurir“.


Mijailović smatra da svi moraju da se uključe u spas Partizana.

„Žao mi je što legende kojima je deo života bio i ostao Partizan na sve ovo ćute. Tek se poneko oglasi, zašto je tako? Traže se krivci u državi, trenerima, sportskim radnicima, navijačima… A svi znaju do čega je i do koga je. Još malo ćutanja i bojim se da će FK Partizan nestati“, istakao je Mijailović.

 


1 Comment on "POTRES U HUMSKOJ: Ostoja digao glas protiv uprave FK Partizan!"

  1. Sta ti trazis?Koliko si svojih para ulozio u klub?Sve dok klub bude jasle za sve prijatelje politicke vlasti,bice ovako kako je,svuda ne samo u Partizanu.Naravno,vlast ne zeli da privatizuje klubove,jer ostaje bez uticaja i para.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*