SKANDAL: Naprednjak pozvao Delije da se OBRAČUNAJU sa Lesorom!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Predsednik opštine Batočina Zdravko Mladenović pozvao je navijače Crvene zvezde da se obračunaju sa centrom košarkaškog kluba Partizan Matijas Lesorom.

U objavi na društvenoj mrežim Tviter on je poručio da bi delije trebalo da se postaraju da „presedne svaki minut boravka u Beogradu“.

Mladenović je na svom Tviter nalogu, nakon utakmice između Partizana i Crvene zvezde, uputio apel navijačima crveno-belih, uz niz uvreda na račun centra KK Partizan.

 


„Apelujem na delije iz Beograda da posle ovog i ovakvog divljaštva stoke Lesora, da se potrude da mu presedne svaki minut boravka u Beogradu. Svašta sam video u KK i FK derbijima, ali ovakvo go**vno i divljaka još ne“, napisao je Mladenović.

Mladenović je političku karijeru započeo u Srpskom pokretu obnove, čiji je odbornik bio u više navrata u skupštini opštine Batočina. Ostavku podnosi 2013. godine, a već 2016. godine biva nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima, da bi nakon završetka izbora bio izabran za predsednika opštine. Novi mandat dobio je 2020. godine.

Ovakvi ispadi nisu strani Mladenoviću. Naime, u maju prošle godine on je brutalno izvređao novinarku televizije Nova S i novinarku Zlatiju Labović, nazivajući ih ‘‘klovnovima, izdajnicima, dezerterima i pojavom‘‘. Ovaj govor mržnje javnog funkcionera usledio je kao ‘‘reakcija‘‘ na prilog u jutarnjem programu, u kome je predstavnik opozicije kritikovao lokalnu vlast zbog rupa na putu.

Podsetimo, nakon utakmice između Partizana i Crvene zvezde došlo je do incidenta kad je centar KK Partizan Matijas Lesor nasrnuo i udario centra crveno-belih Filipa Petruševa.

Njihovo koškanje krenulo je na startu poslednje deonice, kada je posle zakucavanja Lesor ušao prvi put u sukob sa Petruševim, nakon čega je umalo nastala opšta tuča na terenu.

 


Incident na kraju utakmice izazvao je brojne reakcije javnosti, pa se tako među onima koji su se oglasili našao i predsednik opštine Batočina Zdravko Mladenović, piše Nova.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "SKANDAL: Naprednjak pozvao Delije da se OBRAČUNAJU sa Lesorom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*