CRNO-BELA FEŠTA: Partizan pozvao navijače na druženje!

FOTO: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan organizovaće u četvrtak na stadionu druženje sa navijačima, u cilju promocije sezonskih ulaznica.

Crno-beli su pozvali navijače da u četvrtak od 12.55 sa decom, unucima, rođacima i prijateljima dođu na južnu tribinu stadiona u Humskoj 1, na druženje sa igračima, stručnim štabom i trenerom Ilijom Stolicom, gde će uz mogućnost zajedničkog fotografisanja imati priliku da kupe i sezonske ulaznice.

Akcija je nazvana „Sa kolena na koleno, uz naš Partizan“.


Prodaja sezonskih ulaznica za novu sezonu počinje u četvrtak. Ulaznica za južnu tribinu košta 4.000 dinara, za istočnu 6.000, a za bočne delove zapadne tribine 7.000 dinara. Za zapadnu tribinu ulaz E za porodičnu tribinu za dete do 12 godina sezonska karta košta 2.000 dinara, a za zapad centar 8.000 dinara.

Popusti prilikom kupovine sezonskih ulaznica važe za vlasnike prošlogodišnjih ulaznica, studente, srednjoškolce, dame i porodični paket, samo za zapad sektor E.

Sezonska ulaznica važi za sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu Uefa takmičenja, prijateljske utakmice na stadionu u Humskoj i prvenstvene utakmice, uključujući i „večiti“ derbi.

 


Be the first to comment on "CRNO-BELA FEŠTA: Partizan pozvao navijače na druženje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*