OBRADOVIĆ OSUDIO GROBARE: Nisam saglasan sa tim!

FOTO: KK Partizan

Željko Obradović, trener Partizana, govorio je na konferenciji za medije nakon pobede nad Spartakom.

Košarkaši Partizana porazili su ekipu subotičkog Spartaka rezultatom 91:69 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Tim Partizana u petak igra meč polufinala Kupa protiv boljeg iz duela Crvena zvezda – Borac Čačak.

 


„Dobro veče svima, drago nam je da smo u Nišu, koji se uvek pokazao kao sjajan organizator Kupa. Igrali smo protiv tima za koji je bilo potrebno izaći sa motivacijom kakvu oni imaju. Nismo najbolje krenuli, ali smo zaigrali bolje. Što bi rekli, odrađena utakmica. Čestitke Spartaku na fer i sportskoj borbi, čestitam im na tome“, rekao je trener crno-belih na startu konferencije.

Osvrnuo se i na debi Viktora Mikića i Sava Drezgića.

„Bilo je i logično da se ova dva mlada momka puste na kraju utakmice, to će ostati zabeleženo u njihovim karijerama. Ostalih deset, rasporedili smo minutažu. Mali problem je bio što je Alen dobio prva četiri faula“, poručio je Obradović.

Nakon što nije bilo više pitanja novinara, Željko Obradović hteo je nešto da kaže.

“Ja sam pre godinu i po dana došao u Partizan, tada sam sa velikim ponosom govorio što sam se vratio u klub koji mi je u srcu. Tada sam rekao stvari koje sam ponavljao, da naši navijači jedino i isključivo bodre košarkaše i da ostave provokacije, bilo koga… Večeras su se čule ružne reči i nisam saglasan sa tim. Voleli bi da to prestane. Voleli bi da imamo navijače koji isključivo bodre tim. Došli su u velikom broju, neverovatna ljubav, ali ne želim da vređaju nikoga više. Ovo je košarkaška utakmica, ako im to nije dovoljno, imaju razna mesta gde mogu da ispolje bilo kakve stvari. Hvala svima, ali voleli bi da se Kup i sve utakmice pretvore u fer navijanje i da se priča samo o košarci”, rekao je Obradović.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "OBRADOVIĆ OSUDIO GROBARE: Nisam saglasan sa tim!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*