VUČIĆ POBRKAO LONČIĆE: Partizan PRVI put igra Evroligu ove sezone!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u gostovanju na TV Prva dotakao se skandiranja navijača Partizana protiv njega na utakmici protiv Makabija.

Vučić je otkrio kako velika većina nije to uzvikivala, ali je i izrekao da su crno-beli po prvi put u Evroligi?!

– Verovali ili ne, veći deo hale nije to uzvikivao. Meni niko ne vuče „Vučiću pederu“ zato što je Partizan oštećen u budžetu. Partizan dobija ogroman budžet od države Srbije. Ne postoji nijedan tim u Evropi koji dobija novca od države kao KK Partizan i KK Crvena Zvezda. Možda postoji jedan. Za Zvezdu bi to bilo opravdanje jer igra Evroligu već nekoliko sezona, a Partian ove sezone prvi put. Jasno je da Partizan nije ugrožen, da je dobio novca i direktno i preko NIS-a i Telekoma. Reč je o milionima evra. Molim upravu KK Partizan da kaže koliko novca su dobili od države – rekao je on i dodao:

 


– Jesam li peder što nisam uveo sankcije Rusiji ili priznao tzv. Kosovo? Priznaću da je tako? Jesam li peder što sam nastavio da gradim auto-puteve? Prihvatam da uzvikujete sve što treba, ali vam je svima jasno šta je razlog. Sami su napisali šta je razlog. Razlog je to što su uhapšeni koljači, ubice i narkodileri – kazao je Vučić komentarišuću slogan „sloboda za grobare“.

Podsetimo, Partizan je pred prepunom Štark arenom u petak pobedio Makabi, što mu je bio četvrti trijumf u Evroligi ove sezone.

 


Be the first to comment on "VUČIĆ POBRKAO LONČIĆE: Partizan PRVI put igra Evroligu ove sezone!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*