OTVORIO DUŠU: Dule nas dovodio na ivicu suza!

Bivši košarkaš Partizana Vule Avdalović bio je gost u podkastu „Jao Mile“, koji vodi bivši igrač Mile Ilić.

Tom prilikom Avdalović se prisetio zanimljivosti iz bogate karijere, a dotakao se i saradnje sa Duškom Vujoševićem.

– Odbrana, kao vežbamo i sad ja treba da usmerim Miloša Vujanića, po celom terenu, da ga ostavim na jednoj strani, a on je brži od svega. I ja sad kao hoću, pokušavam, ali ne mogu. Jednom me probije, dva puta, ovaj (Duško Vujošević) jedva čeka da me probije i onda jedno dva puta i pištaljka, svi na liniju – kamikaze, trči se zbog mene i sad stvarno u jednom trenutku ne znaš šta da radiš, ne možeš, a pokušavaš, i na kraju stvarno dođe ti da plačeš – počeo je razgovor Avdalović, pa priznao da je bilo neopisivo teško:

 


– Meni je u jednom trenutku došlo da, mislim da je to neki trenutak kad me slomio, posle toga šta god mi kaže, radim, ali ne smem, mahnem jednom rukom i to je bio haos, posle toga jednostavno nije više bilo tih reakcija, naučio da ne treba, samo da slušaš i radiš, mislim da je to isto neki način.

– To je način kako je on gradio svoj autoritet – dodao je Mile ilić, a Avdalović je potom nastavio:

– On je sjajan trener i mnogo zna i mislim da je tih prvih par godina bilo mnogo napornije, vremenom mu je i samo iskustvo dalo. Prvih tri, četiri godine kad smo igrali Evroligu, nismo prošli u drugi krug – naveo je Vule Avdalović.

 


Be the first to comment on "OTVORIO DUŠU: Dule nas dovodio na ivicu suza!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*