OTVORIO DUŠU: Kalinić PROGOVORIO o odlasku iz Zvezde!

Srpski košarkaš Nikola Kalinić progovorio je o odlasku iz Crvene zvezde i razlogu zašto je napustio crveno-beli tabor.

Nikola Kalinić je ovog leta napustio Zvezdu i potpisao za Barselonu, a izrazio je žal zbog nekih stvari.

– Žao mi je što se neke stvari nisu poklopile na kraju prošle sezone. Mislim da smo imali dobru ekipu i da smo mogli tako i da nastavimo. Sigurno je postojala mogućnost za tako nešto, ali je sve išlo nešto sporije nego što je trebalo – rekao je Kalinić za „Basket Njuz“.

 


Upitan je srpski as da li mu klub nije dao dovoljno dobre odgovore o njegovom statusu i statusu najbitnijih igrača, Kalinić je bio kratak.

– Da kažemo da je to bilo tako– kazao je Kalinić

Crveno-beli su u nezavidnijoj poziciji u Evroligi sa skorom od 1-6.

– Žao mi je. To je ekipa u kojoj sam igrao prošle sezone, tako da mi je stvarno žao, ali mislim da to ima logike jer su promenili mnogo igrača i trenera. Manje-više smo znali da bi nešto ovakvo moglo da se desi, ali mislim da je samo poraz protiv Zadra alarmantan! Što se ostalog u Evroligi tiče, ne možete da očekujete da će pobediti Efes u gostima ili neke druge velike timove. Ali, mislim da će to sve biti dobro. Došli su neki novi momci i mislim da će biti dobri ove godine.

Iskusni reprezentativac Srbije veruje da su crveno-beli dobro poslovali s obzirom na finansijske limite.

 Najbolje bi bilo da dovedu Stefa Karija, Drejmonda Grina i Nikolu Jokića. Mislim da su uradili najbolje što su mogli i da imaju dobar tim, samo igrači još ne znaju uloge. Nisam gledao mnogo njihovih utakmica, ali na osnovu videa i statistike, utisak je da i dalje ne znaju uloge, a za to je potrebno vreme ! Kako vreme bude prolazilo, još sa novim trenerom, polako će se buditi, biće to šok terapija, kako kažemo mi u Srbiji. Stvarno mislim da će biti dobri. Imaju dobre igrače, samo moraju da to sve lepo ‘poslažu‘“.

 


Be the first to comment on "OTVORIO DUŠU: Kalinić PROGOVORIO o odlasku iz Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*