HRVAT OTVORIO DUŠU: Bio sam na korak od Partizana, ali…

Zoran Milinković je bio na klupi Partizana na početku sezone 2015/16.

Crno-beli su tada eliminisani od BATE Borisova u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su u ligi pružali katastrofalne rezultate zbog čega je popularni Kiza napustio klupu Parnog valjka.

Hrvatski fudbaler Tonći Kukoč otkrio je da je trebalo da pojača Partizan, ali da je odlazak Milinkovića zaustavio njegov transfer u Humsku 1.


 – Da, istina živa. Ne znam kako se zvao trener, neki Milinković mislim (Zoran Milinković)… Izgubili su od BATE Borisova i ispali iz Lige šampiona i sve ih je poteralo – rekao je Kukoč u popularnom podkastu „Inkubator“.

Iskusni defanzivac, đak splitskog Hajduka, otkrio je kakva se frka digla u javnosti kada je poručio da ide una pregovore u Baograd.

– Ja sam u tri dana dobio 5.000 poruka ‘izdajico’ i slično… A ko ti je kapiten Dinama sada? Kako se zove napadač – Komnen Andrić, Srbin! Mene boli briga da li je Srbin, Bosanac ili Hrvat, svi smo isti, ja to ne gledam tako. A ja idem u Partizan – ja sam govno, izdajnik – istakao je Toni.

Sadašnji fudbaler Opatije, hrvatskog drugoligaša kaže da je krenuo prema granici, ali…

– Ovaj je dobio otkaz, a kad se dobije otkaz u Zvezdi i Partizanu, ode sve. Ja sam krenuo prema granici i ništa – zaključio je Splićanin koji žali što nije postao deo „parnog valjka“.

 


Be the first to comment on "HRVAT OTVORIO DUŠU: Bio sam na korak od Partizana, ali…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*