KRALJ NAJAVIO VELIKE STVARI: Ojačaćemo tim, a njih dvojica SIGURNO ostaju!

FOTO: FK Partizan

Ivica Kralj je nedavno postao novi sportski direktor Partizana.

Legendarni golman Parnog valjka najavljuje velike stvari za predstojeći prelazni rok.

– Ubeđen sam da će svi, pa i Dijabate i Natho, ostati deo Partizana. Jedino ako se pojavi „nepristojna“ ponuda. Ne samo da očekujem da ostanu, nego da ojačamo kadar. Biće sigurno nekoliko pojačanja na zimu. Navijači ne bi trebalo da brinu, svi koji su sad tu će i ostati, a dovešćemo novajlije kako bismo bili jači na proleće – pojasnio je novi sportski direktor kluba iz Humske u razgovoru za Partizanov podkast.

Kralj je oduševljen partijama mladog Aleksandra Popovića.

– Verujem kako u Popovića, tako i u Stevanovića i Lukača. Oni su naši čuvari, od njih krećemo ka daljim linijama odbrane. Popović brani fantastično, nadam se da će i u budućnosti biti deo našeg tima.

Taj tim ima šansu da se, mimo prognoza, plasira drugi put uzastopno u eliminacionu fazu Lige konferencije, iako mu je malo ko davao šanse posle žreba u Istanbulu, što je Kralja podsetilo na period od pre dve decenije kad je Partizan bio prežaljen posle poraza od Njukasla u Beogradu (0:1), da bi se na Sent Džejms parku plasirao u Ligu šampiona.

– Pred put na Ostrvo su svi mislili da nemamo nikakve šanse, a to ubeđenje i volju kakvu smo negovali između nas liči mi da ima i ova ekipa, čim može da igra sa Nicom, koja ima budžet od 200.000.000 evra ili pokaže kvalitet protiv Kelna, iako Nemci raspolažu sa 100.000.000 evra. Njukasl je tad bio favorit sa najboljim igračima Engleske, nadamo se da nešto slično može da se ponovi u narednim godinama.

Sve to posle očajnog početka sezone.

– Krenuli smo kako niko nije očekivao, nezadovoljstvo navijača je bilo opravdano, sad igramo kvalitetno, ne mogu da kažem kako lako pobeđujemo, ali to činimo lakše nego pre. Svi žele da nas pobede i pokažu kako mogu da nam pariraju. Baš iz tog razloga apelujem na navijače da podrže ekipu.

Uprkos tome što je kapacitet smanjen na 24.000 gledalaca.

– Možemo i u takvim okolnostima da napravimo sjajnu atmosferu. Očekujem da tribine budu dobro popunjene, momci su to zaslužili. Nadam se da će istok, zapad i jug biti kao jedan, ako ne daju vetar u leđa u kritičnim trenucima onda Partizan nije – Partizan. Pričam iz ličnog iskustva i nadam se da ćemo se radovati zajedno.

1 Comment on "KRALJ NAJAVIO VELIKE STVARI: Ojačaćemo tim, a njih dvojica SIGURNO ostaju!"

  1. Ja lično očekujem od Ivice da to ispuni ali da dovede igrače na našim slabim mestima. A to bi sigurno zajedno sa Petrićem ostvario i doveo ono gde smo tanki.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*