BURA U ZVEZDI: Dvojica košarkaša PRIJAVILA Duška Ivanovića!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da osvoje novu titulu u ABA ligi.

Crveno-beli su posle pet mečeva poraženi u finalnoj seriji plej-ofa od Partizana.

 


Nakon poraza od crno-belih u majstorici najavljen je veliki broj odlazaka sa Malog Kalemegdana.

Dan posle pete utakmice portal Maxbetsport preneo je informaciju da su dvojica košarkaša Zvezde prijavila crnogorskog stručnjaka Udruženju igrača Evrolige!

Prijava ELPA-i stigla je oko mesec dana pre izgubljene finalne serije ABA lige, a igračima su smetali intezitet rada i dužina treninga nekadašnjeg košarkaša Jugoplastike.

Nisu poznata imena dvojice igrača, a ovo nije prvi put da se Ivanovićevi košarkaši žale na njegov režim treniranja, pošto se sa sličnim problemima suočavao i u ostalim klubovima koje je predvodio.

 


– Ja sam rekao da sam stvarno ponosan na svoje igrače i kako su trenirali, igrali i rezultate koje su imali. Imali smo pad u Evroligi kada su se neke stvari poklopile i nismo ušli u Top 8, ali smo igrali dobro Evroligu i u finalu pokazali da možemo da budemo ravnopravni, a i večeras je sve bilo otvoreno. Teško je igrati kada neko pogađa i vodi 20 razlike, ali mislim da je Partizan igrao dobro i imao izuzetan protok lopte, nalazili su uvek slobodnog igrača i pogodili su šuteve. I u Pioniru su igrali tako, ali mi smo bili agresivniji i protiv njih moraš da imaš savršenu odbranu, a mi nismo bili ni dobri, a kamoli savršeni. Sve se poklopi, ali na kraju smo bili u utakmici i falio je taj jedan šut, ali bilo je teško da se vratimo posle toliko promašaja. Mislio sam da možemo da pobedimo i igrači su mislili tako, ali sada je gotovo, nema više žaljenja – rekao je Ivanović posle poraza od Partizana u odlučujućem duelu u Štark areni.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "BURA U ZVEZDI: Dvojica košarkaša PRIJAVILA Duška Ivanovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*