MILOJEVIĆ BLISTA: Dobili smo tri NOVA pojačanja!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je prezadovoljan pobedom njegovog tima nad Ferencvarošem od 4:1 u meču 3. kola grupne faze Lige Evrope.

– Pre svega, pozicioniranje u napadu koje nam omogućava da budemo agresivni u tranzicijama. Drugo, dobili smo danas tri igrača, koji su odigrali kao što oni mogu i kao što očekujemo od njih: i Gobeljić, i Pešić i Eraković. Tako da… To vam je kao da smo kupili tri nova igrača. To je nešto što nam je falilo, plus smo vratili golove koji su nam trebali od Saleta (Kataija), mislim da je mnogo dobrih stvari bilo na ovoj utakmici, a manje negativnih. Ali, imamo prostora da napredujemo, to ćemo i da gledamo da uradimo – rekao je Milojević, a potom se osvrnuo na rezultat:

– O rezultatu nikada ne licitiram. Neka moja vizija je da ubrzamo igru i postignemo što više golova. Bio bih zadovoljan svakom pobedom, kada je velika prezadovoljan sam, ali jedna pobeda neće da nas ponese, čvrsto smo na zemlji. Zadovoljan sam odnosom i igrom, nemam primedbi.


Naredne nedelje Zvezda igra ponovo protiv mađarskog predstavnika u Ligi Evrope.

– Ima ono fudbalsko, nepisano…Teško je dva puta uzastopce dobiti istog protivnika, znao sam to da uradim u karijeri, sa ovakvim odnosom i bez neke kočnice, mi to možemo, rekao je Milojević.

 


Be the first to comment on "MILOJEVIĆ BLISTA: Dobili smo tri NOVA pojačanja!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*